Denizli'deki Deprem Alaşehir'i Salladı!

Alaşehir Manşet Haber - Denizli'nin Balkan ilçesinde meydana gelen 6.5 şiddetindeki deprem Manisa'nın Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde de hissedildi.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Ege Bölgesi adeta beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Denizli'de meydana gelen 6.5 şiddetindeki deprem Manisa'nın Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde de hissedildi.

Öğleden önce İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremin ardından Denizli'nin Çardak ilçesinde 4.2 ve Balkan ilçesinde ise 6.5 büyüklüğünde iki deprem daha meydana geldi. Deprem Manisa'nın Denizli il sınırlarına yakın bölgelerde de hissedildi. Manisa'nın Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde de belirgin bir şekilde hissedilen deprem vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Alaşehir İlçesine bağlı Piyadeler Mahallesi'nde ana yol üzerinde üzüm ve yaprak satışı yapan Cengiz Kocatürk isimli vatandaş bir panik durumunun yaşandığını belirterek, "Önce hafif bir sarsıntı oldu, geçeceğini düşündüm. Sonra arkasından çok şiddetli bir sallantı oldu. Bir uğultu duydum. Yanınızdan ağır tonajlı bir kamyon hızla geçer ve yerde bir sarsıntı meydana gelir ya, yaşadığımız deprem de ona benzedi. Adeta yerin titrediğini hissettik. Tezgahta dizili olan salamura yaprakların hepsi depremin etkisiyle devrildi. Allah'ım afatından korusun. Alaşehir'in deprem bölgesi olduğunu biliyoruz. Allah'a emanetiz" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan, deprem sonucu Manisa ve ilçelerinde bir hasarın meydana gelmediği öğrenildi.

Olay yerine ait fotoğraf aşağıdadır.


alaşehir deprem sarıgöl deprem denizli deprem manisa deprem