Demokrat Parti'nin Seçim Çalışmaları Sürüyor

Alaşehir Manşet Haber - Demokrat Parti Alaşehir Belediye Başkan adayı Azim Kökten seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Reklam
Reklam

 

Demokrat Parti Alaşehir Belediye Başkan Adayı Azim Kökten ve Belediye Meclis üyesi adayları çarşı'da bulunan dükkanları ziyaret etti.

Ziyaretlerinde ekonomik vaadlerinden de bahseden Kökten,"İlçemiz turizm açısından önemli kaynaklara sahip olmasına rağmen, bunu bir türlü tanıtamadı, örneğin Saint Jean Kilisesi, Antik Tiyatro, Şeyh Sinan Camii, Yıldırım Beyazıt Camii, Kurşunlu han ile Roma ve Bizans dönemine ait kalıntılar ilçemizin turizm değerleridir. Bu değerlerin tanıtımını turizme açmak istiyoruz. Avrupa Birliği’nden hibe fonlar alınarak ilçemizin tanıtımı yapılacak, tarihi eserler restore edilecek. Alaşehir müzesi oluşturmak istiyoruz,böylelikle esnaflarımızada ek bir ekonomik gelir geleceğini düşünüyoruz"dedi.

Esnafların trafik ve otopark sıkıntısı şikayetleri üzerine konuyla ilgili çözümünü açıklayan Kökten"Alaşehir’in ihtiyacını duyduğu otoparkları inşa edeceğiz. İlçemize, yeraltı otoparkı kazandıracağız. Katlı otopark, ilçemizin  ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip olarak inşa edilecektir. Böylece yol kenarlarına araç park edilmesinden dolayı tıkanma noktasına gelen şehir içi trafiği rahat bir nefes alacaktır. Ayrıca trafik işaretleri ve sinyalizasyon sistemleriyle şehir içi trafiği yeniden düzenlenecektir. Şehir girişlerimizi yeniden tanzim edeceğiz"diye konuştu.

alaşehir alaşehir azim kökten alaşehir demokrat parti demokrat parti