Cumhuriyet Coşkusu İlyas Yalçıntaş ile Taçlanacak

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda sevilen pop sanatçısı İlyas Yalçıntaş konseri ile taçlanacak.

Reklam
Reklam

 

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda sevilen pop sanatçısı İlyas Yalçıntaş konseri ile taçlanacak.

29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 21.30’da Belediye Binası önü Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek olan İlyas Yalçıntaş konseri ilçede, özellikle gençler arasında büyük heyecan oluşturdu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel düzenlenen etkinliklere tüm hemşehrilerini davet eden Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, “Cumhuriyet; milletimizin azmiyle ve büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir. Cumhuriyet; dış güçler tarafından varlığı sona ermiş olarak kabul edilen ülkemizin, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde; çoluğuçocuğu, genciyaşlısı, kadınıkızı, diğer tüm unsurlarıyla verilen destansı kurtuluş mücadelesiyle yeniden doğuşumuzun adıdır. Cumhuriyet demek, şehit kanıyla sulanmış vatan demektir. Mavi gökyüzü, soluduğumuz hava, hayat bulduğumuz toprak, dalgalanan ayyıldızlı bayrak. Bağımsızlık demek. Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek olan İlyas Yalçıntaş konserimize de tüm vatandaşlarımız davetlidir” diye konuştu. 

ilyas yalçıntaş alaşehir konser alaşehir konser ilyas yalçıntaş ilyas yalçıntaş konser saati alaşehir ilyas yalçın