Cumhur İttifakı Meydanlara Sığmadı

Alaşehir'de Cumhur İttifakı tek yürek sahalarda halkla buluşmaya devam ediyor. Alaşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının başkan adayı Ali Uçak, AK Parti ve MHP'nin ilçe yönetimleriyle birlikte düzenlediği mahalle mitinglerinde büyük ilgi görüyor.

Reklam
Reklam

 

Cumhur ittifakı adayı Alaşehir Belediye Başkan adayı ve Belediye Başkanı Ali Uçak, AK Parti ve MHP İlçe başkanları ile birlikte yüzlerce araç konvoyuyla gittiği Yeşilyurt Mahallesinde miting düzenledi. Yeşilyurt Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından coşkuyla ve mehteran takımıyla karşılanan Belediye Başkanı Ali Uçak’a ilgi oldukça yoğundu.

Gittiği her mahallede 7’den 70’e tüm vatandaşların sevgi seli, havai fişek gösterileri ve davul zurnalar ile coşkuyla karşılanan Başkan Ali Uçak, “ Bizler sizlerle iç içe olmaktan, beraber yürümekten ve sizlerle aynı havayı paylaşmaktan dolayı çok mutluyuz. Göreve geldiğimiz gün hizmetin siyaseti olmaz düşüncesiyle yola çıktık. 87 mahallemizi birbirinden ayırt etmeden, gece demeden gündüz demeden tüm sorunlarıyla eksikleriyle ilgilenip bunlara çözüm bulmak için söz verdik. Ve biz sözümüzü tuttuk. Her mahallemizin, her vatandaşımızın sorunlarını kendi sorunlarımız gibi görüp çalışma arkadaşlarım ile birlikte, sizlerin alın teriyle çalışıp verdiğiniz vergilerle yine sizlere eşit hizmet sunduk. Gücümüzün ve çalışma azmimizin en büyük nedeni siz değerli hemşerilerimizle daima bir arada olmak. Siyasi görüşleriniz ne olursa olsun ülkesini ve bayrağını seven herkesin başımın üstünde yeri var. Çünkü hizmetin siyaseti olmaz. Çünkü bizler büyük bir aileyiz.” diye konuştu.

“BİRLİKTE KAZANIP, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Her mahalle buluşmasında yapmış olduğu ve yapacak olduğu projelerden de bahseden Başkan Ali Uçak,” Alaşehir’imizi “Marka Şehir” yapma çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Üzümün Başkenti Alaşehir’imizi tüm dünyaya ve Türkiye’ye tanıtmak için geçtiğimiz yaz aylarında Üzüm Festivali düzenledik. Festivalimizde yurt içi ve yurt dışından binlerce misafirimizi Alaşehir’imizde ağırladık. Hemen ardından kuru üzüm ve pekmezimizi tanıtmak için yurt içi ve yurt dışında belli noktalarda vatandaşlarımıza kuru üzüm ve pekmez ikram ettik. Yeni projelerimizle de Alaşehir’imizi marka kent olma yolunda Türkiye’ye dünyaya örnek bir şehir haline getireceğimize söz veriyoruz. Çalışmalarımızın tümünde bizlere destek olan Cumhur İttifakımıza, Büyükşehir Belediyemize, siz değerli Alaşehir’li hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’ım bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Cumhur İttifakımızın desteğiyle Alaşehir’imizi çok daha güzel yerlere getireceğimize söz veriyoruz. Birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz inşallah. ” İfadelerini kullandı.

Alaşehir Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakının adayı Ali Uçak, daha sonra cumhur ittifakı belediye meclis üyelerin tanıtımını yaptı. Yüeşilyurt Mahallesinde düzenlenen mitinge Alaşehir AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri, Alaşehir MHP İlçe Başkanı Ali Apan ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Alaşehir Başkanı Uğur Güzel ve ülkü ocakları yönetimi ile çok sayıda partili ve mahalleli katıldı. 







alaşehir alaşehir cumhur ittifakı ali apan ali uçak murat ertürk