Cumhur İttifakı Adayı Uçak'a AK Partide Tanıtım Töreni

Alaşehir Manşet Haber - Cumhur İttifakının Alaşehir adayı olan Alaşehir Belediyesinin mevcut Başkanı Ali Uçak, AK Parti ilçe Lokalinde düzenlenen törenle kamuoyuna ve partililere tanıtıldı.

Reklam
Reklam

 

Cumhur İttifakı’nın Alaşehir adayı olan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, AK Parti Lokali’nde düzenlenen törenle kamuoyuna ve partillere tanıtıldı. Tanıtım törenine AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, MHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Ali Apan, AK Parti İlçe başkanı Murat Ertürk ve partiller ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende MHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Erkan Akçay, İsmail Blen’e Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye ederken, Alaşehir Belediye Başkanı MHP’li Ali Uçak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel’nin bulunduğu bir tabloyu AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk’e hediye etti.

"AK Parti'den Cumhur İttifakı Adayı Ali Uçak'a Tam Destek"

Törende konuşan MHP İlçe Başkanı Ali Apan, "Alaşehir ittfakı olarak Ali Uçak’ı başkan adayı seçtik. AK Parti ve MHP olarak ittfakın adayı Ali Uçak’ı 31 Mart’ta inşallah tekrar başkan seçeceğiz" dedi.

AK Part Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk ise yaptığı konuşmada, "Cumhur ittfakının önemini , beka problemini, ülkenin geleceğinin , ne olup olmadığını televizyonlardan ve medyadan takip ediyoruz. Ülkemizin, Alaşehir’mizin birliği ve bekası için birlik beraberlik zaruri olmuştur. Bizler kısır çekişmelerle, siyasi ayak oyunlarıyla değil, ülkemizi ve Alaşehir için 31 Mart’ta en iyi kararı vereceğiz." dedi.

Alaşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alaşehir adayı Ali Uçak ise, "Cumhurbaşkanımız ve MHP genel başkanımız ülkemzin geleceğini, bekamızı düşündükleri için menfaat aramayarak, cumhur ittfakını oluşturdular. Sizler de 31 Mart’ta kadar gitmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağınıza söz veriyor musunuz" diyerek, partililerden destek sözü aldı.










cumhur ittifakı ali uçak alaşehir ali uçak ak parti alaşehir