Cinayet Zanlıları Alaşehir'de Yakalandı!

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde önce darbedilip, el ve ayakları bağlandıktan sonra başından av tüfeğiyle vurularak öldürülen Adem Maral'ın öldürülmesi olayına karıştıkları belirlenen zanlılar, Alaşehir'de saklandıkları dağlık alandaki evde gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

 

Geçtiğimiz günlerde öldürülen Adem Maral isimli vatandaşın öldürülmesi olayına karıştıkları belirlenen zanlılar, jandarmanın başarılı operasyonuyla Alaşehir ilçe merkezine 24 km uzaklıktaki kırsal Çarıkbozdağ Mahallesinde yakalandı.

Evli ve 1 çocuk babası Adem Maral, 3 gün önce, Şehzadeler ilçesinde ortağı olduğu hindi çiftliğinde, el ve ayakları bağlanmış halde komşularınca ölü bulunmuştu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edilmiş, jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede, Maral'ın başından av tüfeğiyle vurulduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri olduğu belirlenmişti.

ZANLILAR, ALAŞEHİR'DE DAĞLIK ARAZİYE KAÇMIŞ

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, öldürülen Adem Maral'ın aracının kayıp olduğunu, çiftlikte bekçi olarak çalışan A.Ç.'nin de ortalıklarda olmadığını tespit etti. Maral'ın otomobilindeki GPS'i takibe alan jandarma, aracın Alaşehir'de bulunduğunu belirledi. Bunun üzerine Manisa'dan Alaşehir ilçesine giden yol güzergahındaki tüm kamera kayıtları incelendi. Şüpheli A.Ç.'nin yanında kız arkadaşı olduğu ileri sürülen A. A. ile yol aldığı ve aracı bir süre sonra Alaşehir'de dağlık arazide terk edip, kaçtıkları belirlendi.

ÇARIKBOZDAĞ MAHALLESİ'NDE BULUNDULAR

Jandarma ekipleri, 50 kişilik özel sivil ekip kurdu. Şüpheli A.Ç.'nin cep telefonu sinyalleri, sosyal medya hesapları ile banka ve kredi kartı hesapları takibe alındı. Şüphelileri yakalama çalışmalarını Alaşehir'de yoğunlaştıran jandarma, bu sabah drone ve iz takip köpeği ile şüphelilerin otomobili terk ettikleri kırsal Çarıkbozdağ Mahallesi'ndeki dağlık arazide yapılan aramada A.Ç. ve kız arkadaşı A. A.'yı saklandıkları evde yakaladı. Jandarma, cinayette A.Ç.'ye yardım ettikleri ileri sürülen aynı evdeki K.C.Y. (23) ve S.D.'yi (27) de gözaltına aldı. S.D.'nin aynı zamanda saklandıkları evin sahibi olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, Manisalı İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldüğü, öte yandan, şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

alaşehir alaşehir cinayet alaşehir son dakika haberleri alaşehir 45 haber alaşehir olay alaşehir cinayet haberleri