CHP, Seçim Startını Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaşehir Örgütü tarafından organize edilen programla, CHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Ahmet Öküzcüoğlu, kamuoyuna tanıtıldı.

Reklam
Reklam

 

Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısına katılım yoğun oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir İlçe Başkanlığı tarafindan Ozan Düğün salonunda gerçekleşen toplantıya yaklaşık 500 kişi katıldı.Toplantıya katılanlara CHP teşkilatı tavuklu pilav ikram etti. Toplantıda, partililerin yanı sıra katılım sağlayan,Manisa CHP İl Teşkilatı, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böle,CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner ve 24.dönem İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu CHP’nin Türkiye'de açıkladığı ilk belediye başkan adayından birisi olan Alaşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu'na destek ziyaretinde bulundular.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP Alaşehir İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz ;" Artık başarı zamanı,Artık zafer zamanı,2014 yerel seçimlerinden bu güne kadar,yılmadan büyük bir azimle çalışarak bu günlere kadar geldik.Sizlere söz veriyorum Alaşehir'de belediye'yi kazanacağız"dedi.

Akgündüz'ün ardından kürsüye gelen Chp İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ise ;"Ahmet abi için aday demiyorum,başkanım diyorum.Seçimleri kazanacak ve biz ona inanıyoruz"dedi.

CHP Manisa Milletvekili olan Özgür Özel ise ; "Burada bir belediye başkan adayı belirlemiyoruz,burada yerel bir lider doğuyor onu destekliyoruz.Alaşehir'in baştan aşağıya sorunları var,bu sorunları çözmek için güçlü bir başkana ihtiyaç var.Bundan bir sene önce myk'da ilk alınan kararda Ahmet Öküzcüoğlu ismi partinin üyesi,yönetim kurulu,halkıyla bütün olduğu gerekçesiyle kesinleşmişti.Şimdi sıra gece gündüz demeden çalışmakta ve Ahmet başkanı belediye başkanı koltuğuna oturtmakta"dedi.

Partililerin sloganlarıyla kürsüye gelen Chp Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Öküzcüoğlu'da ; "Üniversite yıllarıma kadar elimde çay tepsisiyle sevgi yolunda çay taşıdım.Devlet beni okuttu,Siz değerli Alaşehir'liler de beni göklere çıkkarttınız.Sizlere bir borcum var şimdi sıra bende vakit borcumu ödeme vakti"dedi.

Alaşehir Manşet / Veli KAYA

alaşehir chp alaşehir ahmet öküzcüoğlu