CHP Seçim Aracına Çirkin Saldırı

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir İlçesinde Cumhuriyet Halk Partili Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Öküzcüoğlu'nun seçim arabasına çirkin saldırı gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de Millet İttifak'ın Cumhuriyet Halk Partili Alaşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Öküzcüoğlu'nun seçim arabasına gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından boyalı saldırı gerçekleştirildi.

Aracın yan tarafına saldırganlar tarafından sprey boya ile "Bize hergün bahar"yazısı yazıldı. Saldırı'nın gece geç saatlerde gerçekleştirildiği tahmin ediliyor.

Seçim Aracına yapılan saldırı ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Öküzcüoğlu; 

"Değerli Alaşehirli hemşerilerim, bu sabah, seçim aracımıza yapılan boyalı saldırı sonucu güne biraz üzüntülü başladık. Kimliği belirsiz kişiler tarafından seçim aracımıza yapılan sprey boyalı saldırı nedeniyle aracımızın kaplaması, kullanılamaz hale gelmiştir. Bu saldırıyı gerçekleştirenleri esefle kınıyoruz. Çalışmalara başladığımız ilk günden beri yaptığımız konuşmalarımız hep Alaşehir’in geleceğine ilişkin oldu ve öyle de kalacaktır. Bu tarz provokatif girişimlerin seçim sürecine zarar vermemesi için herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyoruz" dedi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.


alaşehir chp alaşehir chp ahmet öküzcüoğlu ahmet öküzcüoğlu chp seçim arabası saldırı