CHP Milletvekili Adayı Zengin: "Saha Çalışmalarımız Aralıksız Devam Edecek"

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber -  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa 6.sıra Milletvekili Adayı olan Alaşehir'in sevilen doktorlarından aile hekimi Neşe Zengin seçim çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Seçim çalışmalarına 14 Mayıs’a kadar gece, gündüz demeden 7/24 çalışacaklarını söyleyen Zengin, “Mesele parti meselesi değil, ülke meselesi. Ülkemizi bu sistemden de, bu yönetimden de kurtaracağız. Bunun için ilçe örgütümüz ile birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Alaşehir ve Sarıgöl İlçeleri’nde yoğun bir seçim çalışması yapan CHP milletvekili adayı Neşe Zengin, esnaf ziyaretlerinin yanında, ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde başlayan saha çalışmasına Alaşehir ve Sarıgöl'de esnaf ziyaretleri ile başlayan Zengin, partisinin ilçe örgütü ve sevenleri ile birlikte yoğun bir seçim çalışması yapıyor. Alaşehir İlçe Başkanı Gülgün Hasçelik ve Alaşehir Kadın Kooperatifi Başkanı Selen Öküzcüoğlu'nun da katıldığı çalışmalarda, Alaşehir adeta karış karış gezildi, çalmadık kapı bırakılmadı.

“HEP BİRLİKTE DEĞİŞTİRELİM”

Gittikleri her yerde, dokundukları her vatandaşın ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve pahalılıktan dert yandığını söyleyen Zengin; “Pazarın ateşini düşürmeye, dar gelirli vatandaşımızın mutfağındaki yangınını söndürmeye, pahalılığa son vermeye geliyoruz. Vereceğiniz her oy ile bu yangına su dökmüş olacaksınız. Refah içinde, huzur içinde, özgür, hak, hukuk, adaletin işlediği bir gelecek için, çocuklarımızın yatağa aç girmeyeceği, yüzlerinin daima güleceği güzel günler için, gelin hep birlikte bu düzeni değiştirelim” şeklinde konuştu.

“SANDIĞA GÖMECEĞİZ”

Zengin, beraberindekiler ile birlikte Alaşehir Sanayi Sitesi esnaflarını da  ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen CHP milletvekili adayı Zengin, “Birleşmek ve ülkemizi içinde bulunduğu bu olumsuz durumdan kurtarmak gerek. Mesele parti meselesi değil, ülke meselesi. Değişim siz vatandaşlarımızın elinde. Sandığın patronu sizlersiniz. Gelin bu değişimi hep birlikte gerçekleştirelim. 14 Mayıs’ta sandıklar yeni baharlara açılsın. Bu ucube sistem ile yetkiyi alıp, milleti unutanları sandığa gömelim. Artık kandırma devri bitti.” diyerek, Cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu ve partilerine oy istediler.





alaşehir chp chp alaşehir neşe zengin alaşehir neşe zengin milletvekili gülgün hasçelik alaşehir selen öküzcüoğlu alaşehir