CHP Manisa'da Alaşehir Detayı

Alaşehir Manşet Haber - CHP Manisa İl Başkanlığı'nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongrede Alaşehir detayı dikkat çekti.

Reklam
Reklam

 

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 37.Olağan İl Kongresinde Alaşehir detayı dikkat çekti. Kongre'de seçimi kazanarak tekrar İl Başkanlığına seçilen Musa Semih Balaban'ın listesinde Alaşehir'den 2 Yönetim Kurulu Üyesi, 3'de Kurultay Delegesi seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Teşkilatının 37.Olağan kongresi Yunusemre Millet Çarşısı Konferans Salonunda yapıldı. Mevcut Başkan Semih Balaban ile Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay İl başkanlığı için kıyasıya yarıştı. 

Toplam 649 delegeden 638’inin sandık başına gittiği Seçimlerde tekrar aday olan ve partinin 2 yıldır mevcut il başkanlığı görevini yürüten Semih Balaban 340 oy alarak tekrar başkan seçildi. Gülşah Durbay ise 289 delegenin oyunu aldı. 9 oy ise geçersiz sayıldı.

Alaşehir'den 2 Yönetici 3 Kurultay Delegesi 

Kongre'de İl Başkanı Semih Balaban'ın listesinde, yönetim Kurulu üyesi olarak Kemaliye delegesi Habip Öner ile geçmiş dönemlerde Gençlik ve Kadın Kolları Yönetiminde bulunan Nurten Afşar yer aldı. Ankara'da Partinin büyük kurultayın'da da Alaşehir'i temsilen İlçe Başkanı Gülgün Hasçelik, Yeşilyurt Temsilcisi ve Geçmiş Dönem Belediye Meclis Üyesi İbrahim Doğan ile Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu seçildi. Özellikle İl Yönetimine seçilen genç isimler Habip Öner ve Nurten Afşar'ın listede Alaşehir'i temsilen yer alması Parti teşkilatında sevinçle karşılandı.