CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Alaşehir'de Traktörlü Karşılama

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Manisa programı kapsamındaki ilk ziyaret durağı Alaşehir oldu. Alaşehir'de ilçe girişinde çiftçiler tarafından traktörlerle karşılanan Kılıçdaroğlu daha sonra Alaşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alaşehir’den sonraki durağı ise Sarıgöl ilçesi oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alaşehir'de ilçe girişinde traktörlerle kendisini karşılayan çiftçilerle bir akaryakıt istasyonunda buluşarak, burada çiftçilerin yaşamış oldukları sorunları dinledi. Mazot fiyatlarından dert yanan Piyadeler Mahallesi'nden İsmail Osma isimli çiftçi, “Traktörümüzün deposunu artık dolduramıyoruz. Mazot fiyatları çok yükseldi ekemiyoruz, bağlarımızı süremiyoruz. Kurtarın artık bizi, yeter!” söyleriyle dert yandı. Kemal Kılıçdaroğlu ise çiftçiye, “Sizin sorununuzu bütün dünyaya duyuracağız” sözleriyle yanıt verdi.

Daha sonra Alaşehir Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu’na Alaşehir’in yöresel ürünlerinin yer aldığı sepet hediye edildi. CHP lideri, ziyaretin ardından belediye önünde kendisini bekleyen yurttaşlara seslendi.

KILIÇDAROĞLU "ÜZÜMÜN KİLOSU İKİ DOLAR OLACAK"

Kemal Kılıçdaroğlu, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nu ziyaretinin ardından belediye önünde kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi.

Çiftçilerin dertlerinin olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Bu sorunları inşallah sizlerin oylarıyla iktidara geldiğimizde çözeceğiz. Ellerim yakalarında olacak, üzümün kilosu 2 dolar olacak. Bunun mücadelesini vereceğim. Sizler alın teri döküyorsunuz, kazanmanız lazım. Mazotun rakamları her gün değişiyor. Sizler üreteceksiniz ki biz karnımızı doyuralım. Üreten sizsiniz, çalışan sizsiniz. Alın terinin karşılığını almasını hak eden de sizsiniz. Bu kardeşiniz sizin hakkınızı son kuruşuna kadar teslim edecek. Hep beraber büyüyeceğiz. Her evde huzur, her mutfakta bereket olacak. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye'yi Millet İttifakı ile birlikte inşa edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.






kemal kılıçdaroğllu alaşehir alaşehir chp alaşehir kemal kılıçdaroğlu