Chp Gençlik Kollarının Katıldığı Program İlgi Gördü

Manisa'da yerel yayın yapan ETv kanalına konuk olan CHP Alaşehir İlçe Gençlik Kolları yönetimi, çıktıkları canlı yayında geniş izleyici kitlesi tarafından ilgi ile takip edildi.

Reklam
Reklam

Manisa'da yerel yayın yapan ETv kanalında Engin Bakış programına konuk olan CHP Alaşehir İlçe Gençlik Kolları yönetimi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Manisa ETv'de her hafta Modoratör Engin Uzun'un sunumuyla yayınlanan Engin Bakış programının bu haftaki konukları CHP Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Yönetimi oldu. Gençlik Kolları adına programa, Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veli Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Mehmet Can, Mesut Dikbacak, Gençlik Kolları Saymanı Aykut Kaya, Gençlik Kolları Sekreteri Ahmet Akkoyun katıldı.

Sağlık, eğitim, tarım, terör gibi konulara vakıflığı ve renkli kişiliği ile programa renk katan Kaya, arkadaşlarıyla birlikte sıradışı bir programa imza atarak izleyicilerden tam not aldılar. Geceye birbirinden ilginç açıklamaları ile damga vuran Gençlik Kolları Başkanı Kaya "Kim haksızlık yaparsa karşısındayız. Taraf tutan bertaraf olur. Bizim hakim olduğumuz seçim bölgelerinde de bunu göreceksiniz. İlçe genelinde oy potansiyelimiz 5 bin'dir Gençlik örgütü olarak şuan tüm arkadaşlarımız gizliden kendi bölgesinde çalışmalarına devam ediyor. Aralık ve Ocak aylarında da arkadaşlarımızla birlikte 20 tane köyde olacağız. Anlatacaklarımız var" dedi.

Program sonrası birçok kişiden tebrik telefonu alan CHP'li gençler sorunları dile getirmeye devam edeceklerini belirtti.

alaşehir chp veli kaya