CHP Gençlik Kollarından Siyasi Partilere Ziyaret

CHP Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veli Kaya ve yönetimi Demokrat Parti, Saadet Partisi ve İyi Parti İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti.

Reklam
Reklam

CHP Alaşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Veli Kaya ve yönetimi, Demokrat Parti ilçe başkanı Ümit Girgin ve yönetimi, İyi Parti ilçe başkanı Tahsin Okumuş ve yönetimi ile Saadet Partisi ilçe Başkanı Naim Bozdemir ve yönetimine ziyarette bulundular. 

Ziyaretlerde, 2019 genel seçimleri, yerel seçimler ve ilçe adına neler yapılabilir ve siyasi diyolok ön plana çıktı. CHP gençlik kolları başkanı Kaya yaptığı açıklamada; "Yapmış olduğumuz ziyaretlerdeki amacımız siyaset kurumumuzun demokrasimizin en güzel örneklerinden olan fikir alışverişinde bulunmak,bizleri kutuplara ayırmaya çalışanlara karşı birlikte olmaktır.Yapmış Olduğumuz ziyaretlerimizde bizlere misafirperverlikleri ile karşılayan sayın ilçe başkanlarımız Saadet Partisi ilçe başkanı Naim Bozdemir ve yönetimine,Demokrat Parti ilçe başkanımız Ümit Girgin ve yönetimine,İyi Parti İlçe Başkanı Tahsin Okumuş ve yönetimine teşekkür ediyoruz.

Görüşmelerimizde Alaşehir için neler yapabileceğimizi konuşmamızın yanı sıra İttifak diye bizlere sunulan gündem maddesinide değerlendirdik.Bu durumun en basit örnegi adaletsizligi ittifak ile seçime giren bir siyasi parti %2 oy alsa bile yanındaki parti barajı geçmesi durumunda barajı geçerken,seçime tek başına giren x partisi %9.9 oy alsa bile baraj altında kalarak meclise giremiyor olmasıdır.Bu haksızlığı sesimizin çıktığı en uç noktaya kadar duyuracağız.Üç partimizle aynı görüşte olduğumuz diger bir konu ise 2019 yılında yapılacak olan seçimler sonrası tekrar güçlü parlementer sisteme dönüş olarak belirlendi.Alaşehir için neler yapabiliriz düşüncesiyle görüş alışverişinde bulundugumuz partilerimizin değerli ilçe başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar  diliyor, Saygılar sunuyorum. Ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.





alaşehir alaşehir chp chp alaşehir gençlik kolları