CHP Alaşehir Gençlik Kolları'ndan 29 Ekim Söyleşisi

Cumhuriyet Halk Partisi Alaşehir İlçe Gençlik Kolları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla İlçe lokalinde "Yüzyıllık Cumhuriyet Birikimi" isimli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

 

CHP Alaşehir Gençlik Kolları, Manisa İl Gençlik Kolları ile birlikte düzenlediği etkinlikte, CHP Alaşehir İlçe Lokalinde Gazeteci Yazar Murat Ağırel'in "Yüzyıllık Cumhuriyet Birikimi ve Gençliğin Perspektifi" isimli söyleşisi ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. 

Pandemi kuralları nedeniyle sınırlı sayıda misafir'in alındığı Söyleşi'ye Gazeteci Murat Ağırel'in yanı sıra, Geçtiğimiz aylarda Oda TV davasında ülke gündemine gelen, Gazeteci yazar Hülya Kılınç, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, CHP Alaşehir İlçe Başkanı Gülgün Hasçelik, Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Sergen Akpir ve çok sayıda partili katıldı. 

Program sonrası bir açıklama yapan, CHP Alaşehir Gençlik Kolları Başkanı Safa Özkan Çelikel, "Gazeteci Murat Ağırel'e gerçekleştirdiği söyleşi için teşekkür ederiz. Bizleri bugün yanlız bırakmayarak katılım sağlayan değerli konuklarımıza ve gazeteci Hülya Kılınç'a da teşekkür ederim.Cumhuriyet rejiminin kıymetini ve değerini bilenler olarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi, Cumhuriyet Bayramımızı bu denli anlamlı bir etkinlikle kutlamak istedik. Amacımız Fikri ve Vicdanı hür Atatürk gençliğinin çağdaş uygarlık hedefiyle her daim ileri gitmesidir" dedi.



alaşehir chp alaşehir murat ağırel hülya kılınç alaşehir belediye başkanı