Ceylan: Alaşehir ve Sarıgöl'de sulama sezonu öncesi tesislerin son durumunu yerinde inceledi

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - İzmir DSİ 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan, bölgemiz için hayati öneme sahip üzüm bağlarının sulama sezonu öncesinde Alaşehir ve Sarıgöl'de bir dizi incelemelerde bulunarak, Alaşehir Sulaması Yenileme Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

İzmir DSİ 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan Bölgedeki üreticilerin sulama sorunu yaşamaması için, “2023 Yaz Sulama Sezonu” öncesi önceki gün Alaşehir ve Sarıgöl’e giderek sulama projesi sahasında incelemelerde bulunup, tesislerin son durumunu yerinde gördü. Program kapsamında Alaşehir Kavaklıdere S.S. Sulama Kooperatifini ziyaret edip, Sulama şebekesinin son durumunu sahada değerlendiren DSİ 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan, Avşar Barajı'nda incelemelerde bulunduktan sonra Dünya Bankası desteği ile hayata geçirilen Alaşehir Sulaması Yenileme Projesi şantiyesini ziyaret edip çalışmaların son durumu hakkında kısa bir brifing aldı. Ayrıca Buldan Barajı ve Sarıgöl Sulama Projesi sahasında incelemelerde bulundu.

Ceylan" Bölgedeki üreticilerin sulama sorunu yaşamaması için, 2023 Yaz Sulama Sezonu öncesi Alaşehir Kavaklıdere Sulama tesisleri, Avşar Barajı, Dünya Bankası desteği ile hayata geçirilen Alaşehir Sulaması Yenileme Projesi şantiyesini ziyaret edip çalışmaların son durumu hakkında kısa bir brifing aldı. Ayrıca Buldan Barajı ve Sarıgöl Sulama Projesi sahasında incelemelerde bulunduk. Barajın doluluk oranının artırılması ile ilgili alınan önlemleri ve yapılan çalışmaları yerinde değerlendirdik ”dedi.

dsİ 2. bölge müdürü saadettin ceylan avşar barajı buldan barajı sarıgöl sulama projesi alaşehir kavaklıdere s.s. sulama kooperatifi