Büyükşehirden Alaşehirli üreticilere kelter desteği

Alaşehir Manşet Haber-Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, her zaman olduğu gibi çiftçilere destek vermeye devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi  sadece Alaşehir’de 20 bin adet üzüm kelteri başta olmak üzere  Manisa ilinin tüm ilçelerinde üzüm üreticilerine 10’ar adet üzüm ketleri desteği verdi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi  Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı kanalıyla Alaşehir’de  üreticilere  yüzde 1 00 hibe destekli  10'ar adet üzüm kelteri dağıtımı yaptı. 

Alaşehir’de Hal Binası içerisinde çiftçilere kelter dağıtıldı. Çiftçilere mobil telefon üzerinden kelter dağıtılacağı bilgisi ulaştırıldı.  Mesajları alan çiftçiler sabahın erken saatlerinde dağıtım alanına gelen çiftçiler uzun kuyruklar oluşturdular. Çiftçi belgesi veya Çiftçi Kayıt Sistemi olan çiftçiler dağıtım alanına gelerek kelterlerini aldılar. 

Kelter dağıtım törenine katılan Manisa  Büyükşehir Belediyesi  Genel sekreter yardımcısı Ali Öztozlu , büyükşehir belediye başkanımız  Cengiz Ergün’ün çiftçilerimize destekleri aralıksız sürüyor. Her zaman çiftçilerimizin yanında olan belediye başkanımız  fidan, gübre desteğinden sonra  şimdi de  üzüm üreticilerimize kelter desteğinde bulunuyor. Bu gün sadece Alaşehir’de çiftçilerimize 20 bin kelter dağıtımı yaptık, toplamda 100 bin kelter dağıtımı yapacağız.   Kelter desteği Manisa genelinde tüm ilçelerimizde dağıtılmaktadır. Destekler devam edecek, dedi. 

Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun, çiftçilerimize  destek veren büyükşehir belediyesine katkılarından dolayı kutluyorum. Devlet olarak her zaman çiftçilerimizin yanındayız, dedi. 
Çiftçiler de Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek, bizlerin ihtiyaçlarını her zaman karşılayan, her zaman yanımızda olan belediye başkanı Cengiz Ergün, bu kez de kelter dağıtarak, bizlerin yanında olduğunu göstermiştir, teşekkür ederiz, dediler.

Alaşehir Hal Binası içerisinde yapılan kelter dağıtım törenine Alaşehir Belediye Başkanı  Ahmet Öküzcüoğlu, Büyükşehir Belediyesi  Daire başkanları,  MHP ilçe başkanı Necdet Türk, Manisa Büyükşehir Belediyesi  Alaşehir Koordinatörü Himmet Güneş katıldılar.




alaşehir ücretsiz kelter manisa ücretsiz kelter