Boyaya Verdiği Araç ve Boyacı Kayıplara Karıştı

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Mustafa Ayna (34) isimli vatandaş, kendisine ait 45 AEP 622 plakalı otomobilini oto boyacısına boyatmak üzere teslim etti. Fakat oto boyacısı, otomobille birlikte ortadan kaybolarak kayıplara karıştı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Manşet Özel Haber - Alaşehir'de Mustafa Ayna (34) isimli vatandaş, kendisine ait otomobilini oto boyacısına boyatmak üzere teslim etti. Fakat oto boyacısı, otomobille birlikte ortadan kaybolarak kayıplara karıştı. Otomobil sahibi Mustafa Ayna savcılığa suç duyurusunda bulundu. otomobil ve oto boyacısı Ö.B (47) her yerde aranıyor.

Alaşehir Tepeköy Mahallesinde ikamet eden erkek kuaförü Mustafa Ayna, kendisine ait özel otomobilini 19 gün önce aynı mahalleden evli oto boyacısı Ö.B'ye boya yapılması için teslim etti. 2 Bin TL karşılığında anlaştılar. Mustafa Ayna, 2 bin TL peşin para vererek otomobilini teslim etti.  Anlaşmaya göre Mustafa Ayna, Ö.B.'nin sanayi sitesindeki işyerinden otomobilini 18 Kasım 2020 günü teslim alacaktı. Mustafa Ayna 18 Kasım günü otomobilini almaya gitti. Fakat oto boyacısı Ö.B ve otomobili ortada yoktu.

Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu

Arabası ile birlikte oto boyacı Ö.B.'ye ulaşamayan Mustafa Ayna ilk olarak ne olduğuna bir anlam veremedi. Yakın çevresinden başlayarak gidebileceği tüm mekanlara giderek Ö.B'yi arayan Mustafa Ayna hiç bir ize ulaşamadı. Bunun üzerine hemen savcılığa giderek otomobilinin Ö.B tarafından kaçırıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

"Boya Parasını Peşin Ödedim"

Akıllara durgunluk veren bir olayla karşı karşıya kalan Mustafa Ayna, "Ö.B Bizim mahallemizden evli. Oradan tanıyorum. Otomobilimin boyası atmıştı boyaya ihtiyacı vardı. Ö.B'yi tanıdığım için ona aracımı boyanmak üzere teslim ettim. Anlaşmamıza  göre 19 gün önce teslim ettiği aracımı, 15 gün sonra teslim alacaktım. 2 Bin TL ücreti de peşin ödedim. 18 Kasım günü aracımı almaya gittiğimde aracım ve oto boyacısı Ö.B ortada yoktu. İlk olarak çevredeki esnafa sordum soruşturdum, bir haber alamadım. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum" dedi.




mustafa ayna otomobil mustafa ayna araba alaşehir hırsızlık alaşehir hırsızlık haberleri alaşehir son dakika olaylar alaşehir olay alaşehir 45 haber