Bir Annenin Gözyaşları Artık Dinecek!

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehirli Gamze Gönülal'ın çığlığını duyan Alaşehir belediye başkanı elinden geleni yapma sözünü verdi.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir’de 7 aylık kızı Derinsu’nun mama ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için hurda toplayan, diğer taraftanda sağlığı için (Beyninde tümör tespit edilmiş) hastane hastane dolaşan 21 yaşındaki Gamze Gönülal’ın çığlığını duyan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, elinden geleni yapma sözünü verdi. 

Annesi 2 kez beyin tümörü ameliyatı olan, babası kalp hastası olan ve kızı doğduktan sonra kendinde de beyin tümörü ortaya çıkan Gamze Gönülal ve ailesi aylardır kiralık bir evde yaşam savaşı veriyorlar. Geçmişte bir müteahitle anlaşıp daha sonra bu anlaşmadan vazgeçen, ancak evlerinin kentsel dönüşüme girmesi ile birlikte yıkılan Gamze ve ailesi aylardır kiralık evde ayakta kalma mücadelesi veriyorlardı. Eşi askerden yeni dönen ve geçici bir işte çalışan Gamze aileye katkı sağlayabilmek için geceleri Alaşehir'de hurda toplayıp bebeğinin ihtiyaçlarını karşılıyordu. Birkaç kez haber yaptığımız Gönülal şimdi Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun kanatları altında. 
                      
“Belediye olarak elimizden geleni yapacağız”

19-20 dönem milletvekili Tevfik Diker’in ziyareti sırasında gamze’nin destekcileri olan gazeteci Soner Vatansever, Gülgün Yalvaç, Süleyman Arasan ve psikolog Ebru Ertürk’le başkana çıkarılan Gamze’nin hikayesini dinleyen Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu “Bundan sonra burada ikinci bir baban, ağabeyin var. Belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Biraz zaman alabilir ama yalnız değilsin. En kısa sürede sponsorlar aracılığı ve Belediye desteği ile size evinizin olduğu arsaya bir ev yapmak için gerekeni yapacağız. Eşine sürekli bir iş bulma yolunda evinize yemek gönderilmesi hususunda ve bebeğinin ihtiyaçları konusunda artık sana bir telefon kadar yakınız”dedi. 

“Sizde hasta, fakir ve engelli olabilirsiniz”

19.ve 20.Dönem Milletvekili ve araştırmacı Yazar Tevfik Diker ise yaptığı açıklamada,”Gamze 21 yaşında bir anne. Beyninde tümör var ve evsiz ama hurda toplayarak çocuğuna bakıyor. Annesi de beyin ameliyatlı ve hepbirlikte bir evde yaşıyorlar. Arsası var, başını sokacak bir ev istiyor. Ev yapmak için İyilik gönüllülerinden ve zenginlerden destek ve yardım bekliyor. Herkesi yardıma davet ediyorum. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nun bu konuda elinden geleni yapma sözünü verdi. Kendisine teşekkür ederim. Şahsen ben de yardımda bulunacağım. Ayrıca dostlarıma da konuyu ileteceğim. Haydi koşun yardıma. Sizde hasta ve fakir engelli olabilirsiniz”dedi.

“Gamze şimdi hayata daha farklı bir pencereden umutla bakıyor”

Gözyaşları içinde Belediye Başkanı Öküzcüoğlu'na sarılan Gamze hem ağladı hemde yanındakileri ağlattı.

Gamze, şimdi hayata daha farklı bir pencereden umutla bakıyor.

İlgili haber için aşağıdaki resime tıklayınız

alaşehir alaşehir yardım alaşehir gamze gönülal alaşehir fakir aile alaşehir muhtaç aile