Bim Yağ Fiyatları 2023 – SOLE, Yudum, Orkide (Bim Aktüel!)

Bim yağ fiyatları 2023 yılında ne kadar? Sole yağ fiyatları sıkça araştırılıyor... Güncel yağ fiyatı Bim için sizlere listelendi! Bim Aktüel'de bu hafta neler var? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Son zamanlarda bir hayli artan ürün fiyatları ile birlikte yemeklerin olmazsa olmazları arasında yer alan yağ fiyatları da artış gösteriyor. Türkiye'nin n uygun fiyatlı alışveriş marketlerinden biri olan BİM, bu konuda piyasada en çok tercih edilen market zincirler arasında yer alıyor.

BİM yağ fiyatları 2023 yılına ilişkin detayları sizler için bir araya topladık. BİM yağ fiyatları herkesin araştırmakta olduğu konular arasında ilk sırada geldiği için en güncel fiyat tablosuna yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Bim Yağ Fiyatları 2023 – GÜNCEL LİSTE!

BİM yağ fiyatları, ailelerin en sık harcama yaptığı mutfak giderleri arasında yer alıyor. Gıdalar için ayrılmakta olan bütçenin en önemli kısmını yemeklere konan yağlar aldığı için yağ aralığına aşağıdaki fiyat listemizden göz atabilirsiniz.

Bim yağ fiyatları 2023 yılında aşağıdaki gibidir:

Yudum Ayçiçek Yağı 2 litre: 79,00 TL

Sırım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 litre: 111,00 TL

Abalı Ayçiçek Yağı 2 litre: 74,50 TL

Sırım Riviera Zeytinyağı 2 litre: 181,00 TL

Bim Yağ Fiyatları (Kula 2 LT Ayçiçek): 71,00 TL

Sole Ayçiçek Yağı 5 litre: 149,50 TL

Orkide Ayçiçek Yağı 5 litre: 154,00 TL

Biryağ Ayçiçek Yağı 2 litre: 95,00 TL

Bim’de Yağ Fiyatları 2023 – GÜNCEL!

Ayçiçek yağı fiyatları tarımsal ürünlerde yaşanan küresel problemlerden büyük ölçüde etkilendiği için artış göstermiştir. Marketlerin çoğunda ayçiçek yağı ücretleri yükselmiştir.

Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili en net ve güncel bilgileri BİM Aktüel mağazalarından elde edebilirsiniz. 2023 yılında artış gösteren BİM yağ fiyatları ile ilgili merak ettiğiniz her detay yazımızda yer almaktadır.

Bim yağ fiyatları yalnızca ayçiçek yağı için değil ayrıca zeytinyağı fiyatları ile ilgili de bilgileri sitemiz üzerinden elde edebilirsiniz. 5 litre fiyatı raflardan edindiğimiz güncel bilgilerle sizlere sunuyoruz.

Bim 5 LT Sole Yağ Fiyatları

Sık sık güncellenen 15 litre Sole yağ fiyatları diğer artan yağ fiyatları arasında ilk sıralarda yer alıyor. BİM marketlerinde 5 litrelik Sole yağ fiyatı 150 TL olarak faturanıza yansıyor. Etiketlerde güncel fiyatlar yer alacağı için yağ fiyatlarında günlük gerçekleşen artış fiyatlarını

BİM mağazalarında görebilirsiniz. BİM market zincirlerinde en cazip fiyat seçenekleri piyasaya sunulduğu için yağ fiyatları birçok müşteri tarafından son derece merak ediliyor. En uygun 5 litre Sole ayçiçek yağı fiyatlarından yararlanmak istiyorsanız

BİM market zincirinden satın alabilirsiniz. Bim yağ fiyatları 2023 bilgileri için devam edelim…

Bim En Uygun Yağ Fiyatları 2023

BİM marketlerinde aradığınız en uygun yağ fiyatlarını elde etmeniz son derece kolaydır. Bim yağ fiyatları en ucuz aşağıdaki gibidir:

Abalı Ayçiçek Yağı 5 litre: 199,90 TL

Biryağ Ayçiçek Yağı 2 litre: 86,00 TL

Sole Ayçiçek Yağı 2 litre: 95,00 TL

Sole Ayçiçek Yağı 1 litre: 46,90 TL

Sırım Riviera Zeytinyağı 1 litre: 100,00 TL

Sırım Natürel Sızma Zeytinyağı 1 litre: 115,00 TL

Sunar Mısır yağı 2 litre: 95,00 TL

En Uygun Fiyatlı Yağ Nereden Alınır?

Sektörde yer alan tüm marketleri ele aldığımızda ayçiçek yağı ve diğer yağ türlerinin kalite ve fiyat performansı açısından en uygun haliyle BİM marketlerdeki raflarda yer edindiğinden bahsedebiliriz.

Sıklıkla tercih edilen ayçiçek yağı ve zeytinyağı başta olmak üzere tüm yağ çeşitlerini BİM marketlerden son derece uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Litre fiyatlarının yükselmesi ile birlikte fiyatlar devamlı güncellenmektedir. BİM 5 litre Sole ayçiçek yağı 165 TL olarak satışa sunulmaktadır.

Bim yağ fiyatları 2023 bilgilerinde 2 Litre ayçiçek yağları sıkça araştırılıyor. Güncel fiyatı şimdi inceleyin…

Bim 2 LİTRE Yağ Ne Kadar?

BİM raflarında 2 litre ve 5 litrelik satışa sunulan yağlar için 2 litre yağ fiyatları son derece uygundur. Uygun fiyatlı olması dolayısıyla en çok tercih edilen zincir marketler Arasında ilk sıralarda yer alan BİM, bünyesinde birbirinden farklı yağ markaları satışa sunmaya devam ediyor.

Son derece hesaplı olması nedeniyle belirli bir kitleye ulaşmış olan ve çok sık tercih edilen yağ markaları arasında Yudum yağ, Sole, Abalı ve sarım yağı gibi yağ markaları yer alıyor.

BİM 2 litre yağ fiyatları genel olarak 75 TL ile 100 TL arasında farklılık göstermektedir.

Bim'de Yağ İndirimi Ne Zaman?

BİM'de diğer ürünlerde olduğu gibi yağ fiyatlarında da sık sık indirimler gerçekleşiyor. Marketler rekabet barındırdıkları için sık sık ana gıda ürünlerde indirime başvurabilmektedir.

BİM Sole ayçiçek yağı Abalı, Sırım yağ ve Yudum yağı gibi tüm yağ markaları zaman zaman indirime girebilmektedir. İndirimlerden yararlanabilmek için web sitemizi güncel şekilde takip edebilirsiniz.

Özellikle BİM'de salı ve cuma günleri indirimler uygulandığı için daha ucuz fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. İndirimli şekilde ayçiçek ve zeytinyağı alabilmeniz mümkündür.

Bim yağ fiyatları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi YORUMLAR sekmesinden bizimle paylaşabilirsiniz!

bim yağ fiyatları bimde yağ fiyatları