BBP Alaşehir İlçe Başkanlığına atama yapıldı

Alaşehir Manşet Haber - Büyük Birlik Partisi (BBP) Alaşehir İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanlığına Celal İnce atandı.

Reklam
Reklam

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - BBP Alaşehir Kurucu İlçe Başkanı olarak atanan Celal İnce'ye görevi tevdi edildi. Alaşehir Alperen Ocakları başkanlığına ise Mehmet Can Polat atandı. Yönetim kurulunu oluşturan İnce, "Alaşehir siyasetinde yol belirleyici olacağız" ifadelerini kullandı.

Alaşehir İlçe Teşkilatının oluşumunu sağlamak ve BBP Alaşehir İlçe Başkanlığı’nı genel kurula hazırlamak için görevlendirilen Celal İnce, iddialı bir konuşma gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı İnce, “Biz siyasetin pasif öznesi olmayacağız. Bizler siyasetin aktif öznesi olacağız. Bizim tüm teşkilatlarımızda yapacak olduğumuz siyaset, zaman kalınca partiye 5 dakika uğrama siyaseti olmayacaktır. Ben ve arkadaşlarım bedenimizi, ruhumuzu vereceğimiz bir siyaset anlayışıyla siyaset yapacağız. İnsanların gönüllerine girebilmek için buradayız. Hepimiz kapı kapı halkın içinde olmaya mecburuz. Biz siyaseti iki şey için yapıyoruz. Birincisi Allah’ın rızasını kazanmak, ikincisi ise, yaşadığımız ve nefes aldığımız, rızkımızı kazandığımız şehrimize, ilçemize, köyümüze hizmet etmek. Alaşehir'de yaşayan tüm vatandaşların gönüllerinde yer edinebilmek için çok çalışacağız. Her zaman kibirden kaçınacağız. Mütevazi olacağız. Halkın içinde yürüyen değil, koşan koşuşturan bir ilçe başkanı olacağım. Bizim yönetimimizde asla kişisel meseleler, şahsi beklentiler, hevesler hırslar olmayacaktır. ‘Önce Ümmet, önce Memleket, Önce İnsan’ şiarından asla vazgeçmeyeceğiz. Bizler bugün bu şerefli makama geldiğimiz gün Liderimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözünden yola çıkarak ‘Türk, ata bindiğinde Alparsan’dır, Yavuzdur. Attan indiğinde ise Mevlana’dır Yunus’tur’ anlayışıyla ben ve arkadaşlarım her zaman ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaya söz vererek bu kutlu davanın bir neferi olarak çalışacağız” ifadelerini kullandı.

alaşehir büyük birlik partisi alaşehir bbp alaşehir siyaset alaşehir celal ince