Bayramda En Acı Haber: 2 Çocuk Babası Adam Canına Kıydı

Bipolar hastası olduğu öğrenilen Bayram Kılıç isimli vatandaş yaklaşık 4 gündür her yerde aranıyordu. Alaşehir'de akrabaları bulunan Kılıç'ın buraya gelme ihtimaline karşın ilçede de her yerde aranıyordu. Ramazan Bayramı, Kılıç'tan gelen acı haber ile acıya boyandı. 2 çocuk babası Bayram Kılıç'ın maalesef cansız bedeni bulundu.

Reklam
Reklam

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Soma ilçesinde ikamet eden ve pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Bayram Kılıç'tan acı haber geldi. Bipolar hastası olduğu öğrenilen Kılıç'ın cansız bedeni bulundu. 

Soma'da ikamet eden ve bipolar hastası olduğu iddia edilen Kılıç, ara ara evden habersiz olarak uzaklaşıyordu. Daha önce de habersiz olarak evden uzaklaşan Kılıç, farklı zamanlarda Denizli ve Alaşehir'de bulunmuştu. Yaklaşık 4 gün önce de habersiz olarak evden uzaklaşan Kılıç her yerde aranıyordu. 

Alaşehir'de jandarma ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı 

Bayram Kılıç'ın evden uzaklaşmasının ardından Alaşehir Manşet sosyal medya hesaplarından kayıp ilanı duyurusu yapılmıştı. İlanı gören duyarlı vatandaşlar Çataltepe mevkiinde yolun orta refüjunde yürüyen ve fotoğraftaki kişiye benzeyen birinin olduğunu bildirmesi üzerine ilçe jandarma komutanlığı ekipleri geniş çaplı inceleme başlatmış fakat yapılan detaylı araştırma sonucu kayıp şahsın Alaşehir'de bir izine rastlanamamıştı. 

Soma'da Cansız Bedeni Bulundu 

4 gündür aranan 2 çocuk babası Bayram Kılıç'tan maalesef acı haber geldi. Kılıç'ın bir parkta cansız bedeni bulundu. Kendini asarak yaşamına son verdiği iddia edilen Kılıç'ın, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı. 

bayram kılıç soma bayram kılıç intihar soma intihar alaşehir kayıp