Başkan Öküzcüoğlu, Sanayi Esnafına Maske Dağıttı

Alaşehir Haberleri - Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, sanayi sitesindeki esnaflara maske dağıttı. Başkan Öküzcüoğlu, dağıtım sırasında yaptığı açıklamada, 'Çok sayıda kişi ile muhatap olan sanayi sitesindeki esnaflarımıza, salgından korunmalarını sağlamak için maske dağıtıyoruz. Bu zor günleri el ele vererek, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek kısa sürede atlatacağız' dedi.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir Belediyesi, Koronavirüs (KOVİD-19) ile mücadelede kapsamında etkin bir çalışma yürütüyor. Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, bu çalışmalar kapsamında sanayi sitesini ziyaret ederek esnaf ve çalışanları ile müşterilerine maske dağıttı.

Sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleşen ziyarette Başkan Öküzcüoğlu, sanayi esnafına koronavirüse karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılarda da bulundu.

-“Kendimizi izole edersek hastalığın büyümesinin önüne geçeriz”-

Türkiye de görülen ilk koronavirüs vakasının ardından ilçede gerekli bütün önlemleri aldıklarını ve ilçe sokaklarında ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, “Bu kapsamda çok sayıda kişi ile muhatap olan sanayi sitesindeki esnalarımıza salgından korunmalarını sağlamak için maske dağıtıyoruz. İhtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza maske ulaştırdık ve ulaştırmaya devam etmekteyiz. Tabi bu salgında kişisel hijyen, koruyucu ekipman ve sosyal mesafe oldukça önemli. Esnafımıza bu konuda uyarılarımızı da yaptık. Alınan tedbirlere uyar, kendimizi izole edersek hastalığın yayılarak büyümesinin önüne geçeriz. Çalışırken, sosyal mesafe kurallarına uyar ve gerekli tedbirleri alırsak bu sorunu hep birlikte kısa sürede aşacağımıza inanıyorum.” dedi.



alaşehir haberleri alaşehir belediyesi alaşehir koronavirüs ahmet öküzcüoğlu alaşehir belediye başkanı