Başarılı Sunucu Volkan Erel, Manisa'lıları Coşturdu

Alaşehir Manşet Haber - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtuluş günleri programlarının sunucusu Manisa’lı Türkiye'nin en iyi sahne şov ve sunucularında Volkan Erel, Manisa’da akşam konserlerinde sunuculuk yaparak alanı dolduran binlerce Manisalıyı coşturdu.

Birbirinden ünlü sanatçıların sunuculuğunu başarı ile gerçekleştiren ve sadece konserlerde değil, tüm etkinliklerde sunuculuk yapan ve aldığı sahnede yaptığı şovlar ve çaldığı mix ile insanları coşturan Volkan Erel, Manisalı hemşehrilerinden tam not aldı.
Konser alanını dolduran binlerce vatandaş ve gençlerle sohbet eden başarılı sunucu samimiyetiyle de özellikle gençlerin vazgeçilmezi oldu.

Sunucu Volkan Erel “Kendi memleketim Manisa’da Kurtuluş günü etkinliklerimizde sahnede olmaktan gurur duydum.Bize bu görevi veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Cengiz Ergün ve tüm ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’de ses getiren Kurtuluş günü etkinliklerimizde kendi hemşehrilerim ile olduğum için son derece mutluyum’ dedi.

Akşam konserlerinde sahne alan sanatçılar  ile birlikte fotoğraflar çektiren Volkan Erel, konserleri izlemeye gelen binlerce kişiye cep telefonlarının ışıklarını yaktırarak hep birlikte şovlar yaptı.

Manisa’mızın kurtuluş günü olan 8 Eylül’de de okuduğu BAYRAK şiiri binlerce kişi tarafından büyük alkış aldı.

manisa sunucu alaşehir sunucu volkan erel volkan erel