Başarılı Öğrencilerden Kaymakam Uçgun'a ziyaret

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - 2022 YKS’de dereceye girmeyi başaran Alaşehir Bahçeşehir Koleji öğrencileri  Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'u ziyaret etti.

Alaşehir Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden 2022 YKS sınavında yabancı dil Türkiye 500'ncüsü olarak başarı elde eden Arda Bilici, sayısal Türkiye bin 220'ncisi İlteriş Kaan Özdemirci, eşit ağırlık Türkiye bin 562'nci ve aynı zamanda sözelde bin 601'ncisi olan Kardelen Gezgin, Sayısal Türkiye 3.529'ncusu Betül Çapkur ve Sayısal Türkiye 6.947'ncisi İlyas Deniz Tükenmez isimli  öğrenciler ve idarecileri Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret ettiler. 
 
Kaymakam Abdullah Uçgun öğrencilere, Alaşehir’e yaşatmış oldukları gururdan dolayı teşekkür ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Lise Müdürü Zeynep Uysal ise elde edilen başarı ile ilgili yaptığı açıklamada: "Lise eğitimde gerçekleştirdiğimiz YKS Tam Hazırlık Sistemi ile Türkiye genelinde eş zamanlı uyguladığımız akademik program,Bahçeşehir Yayınları, Kariyer ve Rehberlik Merkezi (KAREM) çalışmaları, sıklıkla uyguladığımız YKS deneme sınavları ve deneyimli akademik kadromuzla birlikte öğrencilerimiz hedefine ulaştı. Bahçeşehir Koleji Alaşehir Kampüsü olarak başarı geleneğimizi bu sınavda da sürdürmenin gururunu yaşıyoruz,başarı elde eden tüm öğrencilerimizi,ailelerini ve öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyorum. "dedi.

alaşehir bahçeşehir koleji alaşehir kolej alaşehir özel okul alaşehir lys derece alaşehir sınav derece