Bakan Pakdemirli, Alaşehir Programını İptal Etti

Alaşehir Manşet Haber - Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çanakkale'nin Gelibolu Yarımadasındaki orman yangını nedeniyle Alaşehir ilçesindeki programını iptal ederek, yangın bölgesine hareket etti.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever - Alaşehir Manşet Haber - Manisa'ya bir dizi ziyaret için gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çanakkale'nin Gelibolu Yarımadasındaki orman yangını nedeniyle Alaşehir'deki programını iptal ederek, yangın bölgesine hareket etti.

Manisa’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ilk olarak Manisa’ya yeni atanan Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Bakan Pakdemirli Valilikte, Vali Yaşar Karadeniz, Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Manisa, Çevresindeki İllere göre daha farklı performans göstermiştir"

Manisa’nın hem sanayi hem de tarım şehri olduğunu aktaran Bakan Bekir Pakdemirli ise “Bakanlığımız ile ilgili her konuda Manisa ve Manisalıların yanında oluyoruz. Manisa, Türkiye’de az sayıdaki Şehzadeler şehirden bir tanesi. Son dönemde belediyecilik başta olmak üzere birçok anlamda Manisa çevresindeki illere göre daha farklı performans göstermiştir. Sizin de söylediğiniz gibi bir adım ileriden başlıyorsunuz ama Manisa’da halledilecek, çözülecek çok meseleler var. Bunların da üzerine çok sıkı takip ile gitmek son derece anlamlı olur. Biz de Bakanlık olarak 7/24 sizlerin yanınızdayız. Bilin ki Ankara’da her zaman bir Manisalı arkadaşınız, kardeşiniz bir büyüğünüz var” diye konuştu.

Alaşehir Programını İptal Etti

İlk olarak Manisa Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Pakdemirli buranın ardından saat 14.00'te Manisa Ticaret ve Sanayi Odasında ziraat odası başkanları ve tarımla ilgili STK'larla bir araya geldi. Son olarak Alaşehir'deki TARİŞ işletmelerini inceleyecek olan Bakan Pakdemirli, Çanakkale'nin Gelibolu Yarımadasındaki orman yangını nedeniyle Alaşehir programını iptal etti. Bakan Pakdemirli, Alaşehir'den kalkan helikopter ile yangın bölgesine hareket etti.

alaşehir haberleri alaşehir bakan tarım bakanı alaşehir