Bağımlılıkla Mücadele Kurulu Toplantısı Yapıldı

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de Bağımlılıkla Mücadele Kurulu Ocak Ayı Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir’de Bağımlılıkla Mücadele Kurulu Ocak Ayı Değerlendirme Toplantısı yapıldı. İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programları ile genç beyinleri ve bedenleri köleleştirip yok eden, her türden bağımlılığı önlemeyi, başlamadan bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.


Alaşehir Kaymakamlığının koordinasyonunda yürütülen ve her türlü bağımlılıkla mücadele faaliyetleri çerçevesinde değerlendirmelerin yapıldığı Bağımlılıkla Mücadele Kurulu Ocak Ayı Toplantısı, İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun başkanlığında, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun ;” Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programları ile genç beyinleri ve bedenleri köleleştirip yok eden, her türden bağımlılığı önlemeyi, başlamadan bitirmeyi hedeflemekteyiz. Aynı zamanda uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlı ve bir o kadar da sorumluluk duygusuyla hareket edip, bir taraftan bu illetin pençesine düşmüş çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtarmak ve bunların ailelerine ulaşmak, diğer taraftan ve en önemlisi de gençlerimizi zehirleyenlerle mücadele etmek amacıyla her türlü tedbiri alıyoruz ve almaya devam edeceğiz" dedi.
 
Toplantıda, Bağımlılıkla Mücadele konusunda yapılan genel bilgilendirmenin ardından bundan sonraki dönemde kurum ve kuruluşlarca alınacak koruyucu ve önleyici tedbirler ile yapılması gereken çalışmalar hakkında kararlar alınarak yürütülen faaliyetler hakkında kurula bilgi verildi.

alaşehir kaymakam abdullah uçgun bağımlılıkla mücadele toplantısı