Azitepeliler talep etti Özdağ çözüme kavuşturdu

Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı 25 km. uzaklıktaki Azıtepe Mahallesi sakinlerinin AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'a ilettikleri yaprak teraslama talebi çözüme kavuştu. Gerekli ödeneğin aktarıldığını kaydeden Özdağ teraslama yapılacak yerin 250 dekar alan olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Alaşehir’e bağlı Azıtepe Mahallesi sakinlerinin toprak teraslama talebi bir kez daha AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın girişimleriyle hayat buldu. Teraslama yapılacak yerin 250 dekar bir alan olduğunu belirten Özdağ, “Bu alanın mutlaka teraslama yapılması gerekiyordu ki tarıma kazandıralım. Konuyla ilgili olarak Tarım Bakanlığımızın yetkilileriyle görüştük. Bitkisel Üretim Genel Müdürümüz Müslüm Beyazgül’ün de tarafımıza gelen taleple ilgili yoğun gayreti oldu” dedi.

Yapılacak çalışmayla ilgili 175 Bin lira ödeneğin aktarıldığını kaydeden Özdağ, “ Teraslamayla ilgili İl ve Alaşehir İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüklerimiz aracılığıyla ihaleye çıkılacak. İhalenin tamamlanmasıyla da en kısa zamanda Azitepe Mahallesindeki çiftçilerimizin ve köylülerimizin teraslama taleplerini yerine getirerek bir yandan tarıma katkıda bulunacağız bir diğer yandan da vatandaşlarımız evlerine ekmek götürmenin mutluluğunu yaşayacaklar. Bir diğer yandan da üretilen mahsul organik olacağı için de sağlıklı ürünler yetişecek ve ihracat gerçekleşecek” diye konuştu.

selçuk özdağ alaşehir azıtepe