Aracına şıklık katmak isteyenler Oto Aksesuarcıların Yolunu Tutuyor

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de birçok kişi çeşitli modifiyeler ile hem araçlarını daha güzel bir görünüme kavuşturmak hem de kişiselleştirmek amacıyla oto aksesuarcıların yolunu tutuyor. Araba modifiyesi söz konusu olunca akla gelen ilk ürünlerinden biri ise cam filmleri. Araçlarına şıklık katmak ve araçlarını zararlı ultraviyole (UV) ışınlarından korumak için vatandaşlar cam filmi kaplatıyor.

Kaliteli cam filmleri, aracınıza güzel bir görünüm kazandırmasının yanı sıra yolculuk sırasında vatandaşları da güneş ışınlarından koruduğunu belirten Emek Oto Aksesuar sahibi Emir Karakoç, "Araç içerisindeki vatandaşların böylece yolculuğu daha konforlu ve keyifli bir şekilde geçiyor. Aracınıza cam filmi yaptıracağınız zaman en iyi oto cam filmini seçebilmeniz için bazı ayrıntılara dikkat etmeniz gerekir. Bu noktada "İyi cam filmi nasıl anlaşılır?" sorusu önem kazanıyor. Bunun için uygulayabileceğiniz çok kolay bir test var. Cam filminin üzerine bir miktar tiner dökün ve bir süre bekleyin. Eğer döktüğünüz tiner cam filminin boyasını çıkarmıyorsa elinizdeki ürünün kaliteli bir cam filmi olduğunu anlayabilirsiniz. Eğer bu testi yapma şansınız yoksa işinde uzman birinden bilgi alabilirsiniz.

En iyi cam filmine karar verirken en önemli olan faktörler, cam filminin ışık geçirgenliği ve trafik cezası durumu. Bu noktada ön camda uygulanan cezai işleme göre 1, 2, 3 ve 4 numaralı cam filmlerini ele alacağız. 1 numaralı filmler, %85 görüş sunar ve bu ürünler size trafik cezası yazılmasına yol açmaz. 2 numaralı cam filmleri ise %70 görüş durumu ile tam sınırda yer alır ve kullanımında bir ceza durumu söz konusu olmaz. Ancak %55 görme durumu bulunan 3 numaralı ve %40 ışık geçirme özelliği olan 4 numaralı cam filmleri, yeni çıkan yönetmeliğe göre trafik cezasını da beraberinde getirir" ifadelerini kullandı.

Aracına Yeni Bir Görünüm Katmak İsteyenler Kılıf Değişimi Yapıyor

Çoğu üründe olduğu gibi araçların da zaman içerisinde yıprandığını belirten Emir Karakoç, "Araç koltukları otomobillerde en çok yıpranan yerler arasında. Doğru ürünleri seçerek aracınızın bakımını yapabilir ve yeni gibi görünmesini sağlayabilirsiniz. Yıllara yenik düşmeye başlayan araçların yıpranmış görüntüsünden kurtulmak ve havasını değiştirmek isteyen vatandaşlar yeni koltuk kılıfları taktırarak aracında yenilik yaratıyor. Aracınız zamanla çeşitli sebeplerle aşınabilir. Bu durum ise aracınızın kötü ve eski görünmesine neden olabilir. Aracınıza yeni görünüm kazandırmak ise doğru ürünlerle oldukça kolay. Tabii yeni görünüm kazandıracak ürünleri seçerken aracınıza uygun olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Her ürün her modele uygun olmayabilir. Bu durum da boşa masrafa neden olabilir. Aracınızı yıpranmış görüntüden kurtaracak ve aracınızın havasını tamamen değiştirecek koltuk kılıfından torpido kılıfına, paspastan tavan filesine kadar birbirinden farklı modeller ile aracına yenilik katmak isteyen vatandaşlar bize uğruyorlar" dedi.


alaşehir oto aksesuar alaşehir cam film kaç numara cam filmi serbest araba ön cam filmi