ANTALYA YÖREX FUARINDA COĞRAFİ TESCİLLİ ASMA YAPRAĞIMIZ TANITILDI

 

Antalya'da düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuar’ında Coğrafi tescilli asma yaprağımız tanıtıldı. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası resmi sosyal medya hesabından yapılan konu ile ilgili paylaşımda;

"Antalya'da bu yıl 11. si düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuar’ında Coğrafi tescilli asma yaprağımızı TOBB başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teşrifleriyle Belediye Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu'nun değerli katkılarıyla ve Alaşehir Kadın Girişimi Kooperatifimizin özverili çalışmalarıyla tanıtımını gerçekleştirdik Tanıtımın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ayrıca Fuarda yer alan Sarıgöl Kadın Girişim Kooperatifimizin tanıtım için yaptığı çalışmalardan dolayız kendilerini kutlarız" ifadeleri kullanıldı.

SEYHAN: MARKA ŞEHİR İÇİN MARKA ÜRÜNLER ŞART!

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan yapmış olduğu değerlendirmede; "Bir şehrin şehir olabilmesi için markalaşması lazım. Marka olduğunuz zaman belli bir değeri, belli bir ölçüyü, belli bir güzelliği yakalayabiliyorsunuz. Marka olmak demek, şehrimizin değerlerine sahip olmak demektir. Şehrin nesi varsa sahiplenilmesi gerekiyor. Belediye Başkanımızın Sultani üzümü tanıtımı için verdiği çabadan dolayı kutluyorum. İnşallah Sultani üzümümüze de coğrafi işareti alacağız. Alaşehir üzümümüzün asma yaprağının coğrafi işaretini aldık. Bundan sonra ihracatında da kolaylıklar yaşayacağız. İnşallah Sultaniye üzümümüzün de coğrafi işaretini en kısa zamanda alacağız" dedi.

alaşehir tescilli ürünler alaşehir asma yaprağı alaşehir yaprağı alaşehir mustafa seyhan alaşehir ticaret ve sanayi odası