Alaşehirli Sporcu Dünya 3.'lüğü İle Gururumuz Oldu

Alaşehir Manşet Haber - Jiu jitsu Sporunda Türkiye'yi uluslararası arenada temsil eden sporcumuz, Dünya üçüncülüğü ile Alaşehir'e döndü,

Reklam
Reklam

 

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehirli genç sporcu Görkem Cenk Cirit, Jiu Jitsu Dünya Şampiyonasında dünya üçüncülüğü ile gururumuz oldu.

Görkem Cenk Cirit, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te yapılan Jiu Jitsu Dünya Şampiyonasında kulüplerini, Alaşehir'i ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek Dünya üçüncüsü olmayı başararak göstümüzü kabarttı.

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan milli antrenör Adem Demirci, Dünya Şampiyonası için çok iyi hazırlandıklarını belirterek, " Milli sporcumuz Görkem Cenk Cirit, Gürcistan'ın başkenti Tiflis’te yapılan dünya ju jitsu şampiyonasında zorlu karşılaşmalarda ülkeye dünya üçüncülüğü kazandırdı. Ayrıca dünya ülkeler karşılaşmasında milli kafile tarafından en iyi 4 milli dövüşçüden biri olarak çıkarak ve karşılaşmalarda başarı elde ederek ülkeye dünya 2.'lik kupasını kazandırdı. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te Türk bayrağını dalgalandırdığımız ve İstiklal Marşı'nı dinlettiğimiz için çok mutluyuz. Kısıtlı imkanlarımız ile büyük başarılara imza attık. Bundan sonraki süreçte de her zaman zirveyi hedefleyerek daima en iyi olmak için çalışacağız. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

 




görkem cenk cirit milli antrenör adem demirci alaşehir karate ju jitsu dünya Şampiyonası alaşehir karate salonu alaşehir karateci