Alaşehirli Muhtarlardan Başkan Ergün'e Teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir'de yaptığı asfalt ve yol bakım çalışmaları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Reklam
Reklam

Yuvacalı, Toygar, Matarlı ve Kasaplı mahalle muhtarları, yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Alaşehir ilçesinde Yuvacalı Mahallesi Muhtarı Veysel Arışan, Toygar Mahallesi Muhtarı Yusuf Aşkın, Matarlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Meşe ve Kasaplı Mahallesi Muhtarı Halil Kaymak ile bir araya geldi. 

Mahalle muhtarlarıyla yapılan hizmetler ve talepler üzerine istişarelerde bulunulurken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamları iletildi, göndermiş olduğu hediyeler takdim edildi. Mahallelerinde yapılan asfalt ve yol bakım çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade eden mahalle muhtarları ve vatandaşlar, yapılan hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti. 

Muhtarlarla yapılan istişareler ve çalışma yapılan yollarda gerçekleştirilen incelemelerin ardından Büyükşehir heyeti, Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Hizmet Binası’nı ziyaret ederek, Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü ile bir araya geldi.

alaşehir maski maski alaşehir maski