Alaşehirli Minik Taraftardan, Ali Koç'u Duygulandıran Mektup

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de Fenerbahçe taraftarı bir öğrencinin "Fener ol" kampanyası için biriktirdiği harçlıkları Fenerbahçe Kulübüne göndermesi, başkan Ali Koç'u duygulandırdı.

Fenerbahçeli minik taraftar Efe Meral, babasının verdiği harçlıkları biriktirerek Fener ol kampanyasına destek olmak amacıyla bir zarfa koydu. Biriktirdiği paralar ile birlikte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a hitaben yazdığı mektubu da bu zarfa koyan minik Efe bunu Fenerbahçe Spor Kulübüne gönderdi. Mektubun kendisine ulaşmasıyla duygulanan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, minik Efe'ye göndermiş olduğu zarf için teşekkür mektubu ile birlikte futbol takımı oyuncularının imzaladığı Efe Meral'e özel forma göndererek, uygun bir tarihte kendisini ve ailesini Fenerbahçe Stadında maç izlemeye davet etti. Forma ile birlikte Ali Koç'un yazmış olduğu cevap mektubu, Alaşehir Fenerbahçeliler Lokalinde dernek başkanı Rüştü İstemihan ve yönetici İsmail Pamuk tarafından Efe Meral'e teslim edildi.

Minik Efe Ali Koç'un Mektubunu Duvarına Astı

Alaşehirli minik taraftar Efe, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine yazmış olduğu mektubu çerçeveleyerek duvarına astı. Ali Koç, mektubun kendisini çok duygulandırdığını belirterek, Efe'yi maç izlemek için stada davet etti.Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Alaşehirli minik taraftara yazmış olduğu mektup şöyle:

Sevgili Efe,

Yeni yılımı kutlamak için göndermiş olduğun kartını, birlikte çekildiğimiz resmimizi ve kumbara harçlığını aldım. Mektubun beni hem çok duygulandırdı hem de çok mutlu etti, iyi ki varsın.

Mesajın ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Bu yaşta fedakarlık yaparak bilgisayar almak için biriktirdiğin harçlığını kulübe bağışlaman örnek bir davranış, kendinle gurur duymalısın.

Ben de bu vesile ile senin ve ailenin yeni yılını kutluyor; sağlıklı, mutlu, huzurlu ve derslerinde başarılı bir yıl diliyorum. En uygun zamanda da seni ve arkadaşlarını bu kez seramoni için değil, maç izlemek için stadımıza bekliyorum" ifadelerini kullandı.

alaşehir fenerbahçe alaşehir fenerbahçeliler derneği fenerbahçe dernek fener ol destek mektup ali koç duygulandıran mektup