Alaşehirli Kadın Girişimci Evinin Önüne Açtığı Mekan ile Kendi İşinin Patronu Oldu

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de evinin giriş bölümündeki bahçeyi nezih bir mekana dönüştürerek işletmeciliğe adım atan girişimci kadın, el hünerini lezzete dönüştürdüğü lokantası ile el hünerlerini sergiliyor. Ayla Alduran isimli kadın girişimci kahvaltı, mantı, yemek çeşitleri ve yaptığı ikramlar ile ilçedeki vatandaşlara hizmet veriyor.

Alaşehir'de hayalindeki iş yerine kavuşan ve ilçede aranan lezzetler arasında yer alan mekanın sahibi Ayla Alduran, "Yapmış olduğum yemekleri herkes çok beğeniyordu. Hep kendime ait bir iş yerimin olmasını, orada yapmış olduğum yemeklerimi müşterilere servis etmenin hayalini kuruyordum. Yemeklerimi beğenen çevremdeki insanların tavsiye ve teşvikleriyle ikram çeşitleri, mantı ve ev yemekleri yapacağım lokantayı açmaya karar verdim. Kız kardeşlerime konuyu açtım ve hepsi de bunu sevinçle karşılayarak bana destek sözü verdiler. Onların da desteği ile evimizin ön kısmındaki bahçeyi restore edip düzenleyerek güzel bir butik lezzetler kahvaltı salonu yaptık. Kaliteyi hep ön planda tutarak lezzetli yemeklerimiz ile ilçemizdeki vatandaşlarımızın dikkatini kısa sürede çekmeyi başardık. Vermiş olduğumuz kahvaltı, mantı ve ev yemeği hizmetlerimiz ile rağbet görmeye başladık.  

Girişimci Ayla Alduran, yemek yemeye gelen müşterilerin mantı, ikram çeşitleri ve yemeklerini beğenmesinin işine olan aşkını daha da artırdığını belirterek, "Bir bayan olarak böyle bir işyeri hep hayalimdi ve bunu başardım. Kendi iş yerimin olması beni çok gururlandırıyor. Ben, tüm kadınların hayallerini gerçekleştirmesi için bu tür girişimlerde bulunmasını istiyorum. Gelen müşteriler yemeklerimi beğendiklerini söylüyorlar, bu da benim hoşuma gidiyor. İşime olan sevgim daha da artıyor, hepsine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Mantıyı çok sevdiğini ve bu yüzden sık sık buraya geldiğini belirten müşterilerden Türkan Gökyıldız, "Aylayla Butik Lezzetler benim için ilçemizdeki nezih mekanlardan biri. Buraya hem mantı yemek hem de huzur bulmak için geliyorum sık sık. Arkadaşlarımla birlikte de ara sıra kahvaltıda burada buluşuyoruz. Güzel, kahvaltısını ve yemeklerini de beğeniyorum. Kadın bir girişimcinin cesaret ile böyle güzel bir mekan açması çok güzel. Kadınlar inandıkları zaman başaramayacakları şey yoktur. En güzel örneğini burada görüyoruz" diye konuştu.



alaşehir kadın girişimci aylayla butik lezzetler