Alaşehirli Jandarma Çavuş Şahin'den Ailesine Terhis Sürprizi

Alaşehir Manşet Haber - Vatani görevini yapan 25 yaşındaki Mehmet Şahin, erken terhis alarak ailesine unutulmayacak bir sürpriz yaptı. Aile fertleri, karşılarında aniden oğullarını gördüğünde ise gözyaşları adeta sel oldu.

Reklam
Reklam

 

Kars'ın Digor İlçesinde ilçe jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan 25 yaşındaki Mehmet Şahin, erken terhis alarak ailesine unutulmayacak bir sürpriz yaptı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde ikamet eden Mehmet Şahin, ailesinin karşısına aniden çıkıp tekmil vermesiyle, anne ve babası sevince boğuldu.Kars'ın Digor İlçesinde ilçe jandarma Komutanlığında 12 ay askerlik yapan 25 yaşındaki Mehmet Şahin, izin kullanmadığı için tezkere tarihinden 21 gün önce terhis oldu. Tezkeresini almasının ardından aniden anne ve babasının karşısına çıkarak tekmil vermesi, ailesine sevinç göz yaşları döktürdü.

'OĞLUMA HAZIRLIK YAPAMADIM'

Yaşadığı mutluluğu sevinç gözyaşları dökerek anlatan Zübeyde Şahin, "Oğlum askere gittikten sonra uzun süre onu hiç görememiştim. Vatani görevini yaptığı Kars'ın Digor ilçesine de zorlu şartlarından dolayı gidememiştim. Şimdi oğlum bana sürprizi yaptı. Ben de yolda olduğunu bilmeden telefonla arayıp ulaşamadığımda endişelenmiştim, meğer bana geliyormuş. Gelmeden önce hazırlık yapacaktım, gidip karşılayacaktım ama o bana geldi. Çok mutlu oldum. Çok şükür askerliği sağ salim bitti. Allah'ım tüm anne ve babaları evlatlarına kavuştursun" dedi.

Soner VATANSEVER / ALAŞEHİR MANŞET

alaşehir asker asker erken terhis asker aile süpriz alaşehir haber alaşehir 45 haber