Alaşehir Ziraat Odasının, Uygun Fiyatlı Tohum ve Gübre Satışları Devam Ediyor

Alaşehir Ziraat Odası, çiftçinin girdi maliyetlerini düşürmek amacıyla, firmalardan tedarik ettiği tohum ve gübreyi çiftçiye uygun fiyattan satarak aracılık yapıyor.

Reklam
Reklam

Alaşehir’de çiftçilerin artan girdi maliyetlerinin düşürülmesine katkı sağlamak amacıyla uygun fiyattan tohum ve gübre satışlarının devam ettiğini belirten Alaşehir Ziraat Odası Danışmanı, Ziraat Yüksek Mühendisi Dündar Yalçın, "yöre çiftçisine az da olsa katkıda bulunmak amacıyla oda olarak gübre ve tohum satışlarımız devam ediyor. Çiftçimize destek olabilmek amacıyla ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Toprak altı hayvansal gübre ve siyah toprak ile buğday ve arpa tohumu satışlarımız devam ediyor. 

Sıvı azot gibi ürünlerde hasat sonu uygulamalarım devam ediyor. Bunun yanı sıra bakırlı, çinkolu ve fosforlu ürünleri zamsız olarak en uygun fiyata satıyoruz. Damlama ürünleri ve üst uygulama gübrelerinde piyasa şartlarının yüzde 25 altında satış fiyat uyguluyoruz. Vatandaşlarımız uygulamadan çok memnun. Tüm üreticilerimizi odamıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

alaşehir ziraat odası alaşehir ziraat odası gübre uygun fiyatlı gübre alaşehir gübre satış