Alaşehir Uyuşturucu ile değil Spor Müsabakaları ile Anılan bir İlçe Olsun

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü destekleri ile Manisa'nın diğer tüm ilçeleri ile birlikte İzmir, Isparta ve Aydın gibi birçok şehirden 215 sporcunun katılımı ile Muay Thai şampiyonası yapıldı. Minik, yıldız, genç ve büyük kategorilerinde yapılan şampiyona kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Birbirinden renkli müsabakalara sahne olan turnuvada 215 sporcu birincilik için ringe çıktı. Alaşehir'den ringe çıkan 17 sporcumuzdan ise 14'ü kategorilerinde birinci oldu.

Alaşehir Muay Thai turnuvasını organize eden Alaşehir Savunma Sanatları antrenörü Adem Demirci, "Alaşehir'i uyuşturucu ile anılan değil, spor aktiviteleri ve başarıları ile anılan bir şehir yapmak için olan gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Alaşehir kapalı spor salonunda, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün katkıları ile Muay Thai Şampiyonası yapıldı. Şampiyonaya Manisa ve ilçeleri ile farklı illerden 215 sporcu kıyasıya mücadele etti. Alaşehir'den şampiyonaya katılan sporcular ilçemizi başarılarıyla temsil ettiler. Şampiyonada Furkan Güvez, Gökhan Gezer, Umutcan İçki, Esin Kaya, Hüseyin Arda Kocaman, Asiye Koçu, Elisa Ünal, Aleyna Fatma Gündüz, Levent Enes Kuruca, İlkim Çakır, Yağmur Tuana Akgün, Safira Altun, Mehmet Efe Zeybek bir yaparken; Samet Orul, Elifsu Öztürk, Halide İlkim Güzel iki yaparken; Belkizar Dikbakan ise üç yaparak başarıya ulaştılar.

"İlçemizin ismini gittiğimiz her turnuvada altın harflerle yazdırmaya devam edeceğiz"    

Alaşehir Muay Thai turnuvasını organize eden Alaşehir Savunma Sanatları antrenörü Adem Demirci, inanmanın ve pes etmeden çalışmanın her zaman başarıyı beraberinde getirdiğini belirterek: "Turnuvalar için takım olarak çok yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu hazırlıkların neticesinde ise aldığımız madalya ve kupalar ile bu başarıyı taçlandırıyoruz. Her işte olduğu gibi severek yaptığın bir meslekte başarıyı yakalayabilirsin. Bizim spor dalında da tüm mesleklerde olduğu gibi özveri ile çalışmak gerekiyor. Eğitim salonumuza spor yapmaya gelen sporcularımız, düzenlenen hemen hemen tüm turnuvalarda başarıyı yakalamaları bizleri gururlandırıyor. Hangi turnuvaya katılsak sporcularımız elde ettikleri başarıyla mutlaka derece ya da dereceler alarak şehrimizi en güzel şekilde temsil ediyorlar. Kısıtlı imkanlar ile büyük başarılara imza atıyoruz. Elimizden tutulduğu ve bu gençlere sahip çıkıldığı sürece ilçemizin ismini gittiğimiz her turnuvada altın harflerle yazdırmaya devam edeceğiz.

Bizlerden şimdiye kadar olduğu gibi bu turnuvada da maddi manevi desteklerini esirgemeyen Turkuaz Rent a Car, Kardeşler Simit Sarayı, Selim Zeybek, Hakan Kuruca, Uğur Güzel, Deniz Özdil, Erkan Ünal, Sinan Gündüz, Bilal Aydın, Dr. Murat Demirkan, Hakan Güçlü, Tolga Bilen ve Cihan Toplayıcı'ya destekleri için ayrıca teşekkür ederim.

Ayrıca turnuvanın her safhasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Alaşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Onur Katar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünde görevli eğitmen Mustafa Çelik ve Muay Thai Ege Bölge Başkanı Ediz Barış hocama sonsuz teşekkürü bir borç bilirim.  Bizler, Alaşehir'i uyuşturucu ile anılan değil, spor aktiviteleri ve başarıları ile anılan bir şehir yapmak için olan gücümüzle çalışıyoruz. Alaşehir gençliği içi çıkmış olduğumuz bu yolda bizi yalnız bırakmayan tüm sponsorlarımıza sporcularım adına tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


alaşehir karate alaşehir karate turnuvası alaşehir muay thai alaşehir dövüş sanatları alaşehir adem demirci