Alaşehir Ülkü Ocaklarından uyuşturucuya hayır etkinliği

Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'ndan anlamlı etkinlik. İlçede artan uyuşturucu bağımlılığına karşı topyekün bir mücadele başlattı.

Reklam
Reklam

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber -Alaşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’ndan anlamlı etkinlik. İlçede artan uyuşturucu bağımlılığına karşı topyekün bir mücadele başlatılacağını belirten Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Savaş Pala; "Omuzlarımızdaki yükün ve sorumluluğun farkındayız. Gençlerimizi bu tür kötü alışkanlıklardan koruyabilmek için tüm gayretimizle çalışacağız. Bu kapsamda genç kardeşlerimizle sohbet havasında seminerlerimizi başlattık.Bundan sonra proje ve etkinliklerimiz ile gençlerimizi ve özelikle de aileleri uyuşturucu konusunda bilinçlendirmek için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

"HERKESİN POLİSİ KENDİ VİCDANIDIR"

Ülkü Ocakları Alaşehir İlçe Başkanı Savaş Pala, gençliği avuçları içerisine alarak mahkum etmek isteyen uyuşturucuya karşı top yekun mücadele edilmesi gerektiğini söyledi. Pala sözlerine şöyle devam etti; "Gençlerimiz sadece polisiye tedbirlerle uyuşturucudan uzak tutulamaz. Herkesin polisi kendi vicdanıdır deyiminden yola çıkarak, yüksek ahlak, şahsiyet ve ruh sahibi nesiller yetiştirdiğimiz zaman gençlerimizin polisi kendi vicdanları olacak. Böylece hem kendilerini hem de yakın çevresindeki dostlarını bu tür kötülüklerden uzak tutacak. 'Uyuşturucuya hayır' diyerek Alaşehir'de yaygınlaşan zararlı alışkanlıkların hedefi olan gençliği ve velilerimizi uyarıyoruz. Geleceğin teminatı olan milli ve manevi değerlere sahip vatan, millet ve bayrak sevgisi ile dolu, tarihinden gurur duyan, gözlerini istikbale dikmiş, yüksek ahlak, şahsiyet ve ruh sahibi nesiller yetiştirmek için toplum olarak sorumluluk almalıyız" dedi.

alaşehir ülkü ocakları alaşehir savaş pala ülkü ocakları uyuşturucu