Alaşehir Polisinden Uyuşturucuya Geçit Yok

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları sıkı denetimler ve çalışmaklar sonunda, Alaşehir’de zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Dün gece de yaptıkları çalışma sonucunda bir çok vatandaşımızı zehir tacirleri tarafından zehirlenmeden kurtardı. Zehir tacirleri çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildiler. 

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimiz görevlileri dün gece Uyuşturucu Madde Satan, Kullanan ve Nakleden şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda, M. K (39) isimli şahsın üzerinden, 53.57 gram esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsın ikametinde, aracında Gecikmesinde Sakınca Bulunan kapsamında yapılan aramada, 4.90 gram esrar, 1 adet tüfek ve 20 adet kartuş ve 1 adet tabanca ele geçirildi. M.K gözaltına alındı. Aynı çalışma kapsamında F. Ç (bayan 37) isimli şahsın ikametinde Gecikmesinde Sakınca Bulunan Hal Kapsamında yapılan aramada, 1.04 gram, 0.28 gram, 0.92 gram, 0.40 gram, 0.30 gram ve 0.28 gram olmak üzere toplam 6 fişek metamfetamin, 4.56 gram esrar, 0.34 gram kenevir tohumu

59 adet SYMRA 225 mg hap, 28 adet PERGE 225 mh hap

ve 1 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi. F.Ç Gözaltına alındı. Zanlılar M.K ve F.Ç bugün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.


alaşehir uyusturucu alaşehir uyuşturucu operasyonu alaşehir son dakika haberleri alaşehir polis baskın