Alaşehir Organize Sera Bölgeleri için İncelemeler Yapıldı

Alaşehir Manşet Haber - Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri Alaşehir'de kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sera Bölgeleri için Kemaliye Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever / Alaşehir Manşet - Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri Alaşehir'de kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sera Bölgeleri için Kemaliye Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Alaşehir'de "Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" kurulması için başlatılan çalışmalar kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri bölgede incelemelerde bulundu.

İlçeye bağlı Kemaliye Mahallesi'nde 1,8 milyon metrekare alanda ileri teknolojiyle kurulması planlanan organize sanayi bölgesi için yetkililer arazide teknik araştırma yaptı. Tarım Bakanlığı yetkililerine Alaşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Tarık Memiş, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri ile Alaşehir Belediyesi temsilcileri eşlik etti.

Alaşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada;

"İlçemizde kurulması planlanan Tarıma Dayalı (Sera) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hızla devam etmektedir. Bu kapsamında 10.04.2019 tarihinde İlçemize gelen Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz ORUÇ,  Stratejik Pazarlama Daire Başkanı Özgür Akif TEL, ziraat mühendisleri Sinan BATUR ve Özgür BİÇER ile birlikte Kemaliye Mahallesi sera bölgesinde incelemelerde bulunuldu. Misafir heyete İlçemizde İlçe Tarım Müdürlüğü, Ticaret Odası, Alaşehir Belediyesinden temsilciler eşlik edip çalışmalar hakkında İlçe Tarım Müdürü Tarık MEMİŞ tarafından heyete bilgilendirme yapılmıştır." ifadeleri kullanıldı. 



alaşehir alaşehir organize sera alaşehir organize sera bölgeleri alaşehir sera alaşehir kemaliye sera