Alaşehir Merkezdeki Ana Kanalizasyon Kollektör Hattı Döşeme Çalışmaları Tamamlandı

Alaşehir Manşet Haber - MASKİ Genel Müdürlüğü, 43 milyon TL yatırım bedeli ile Alaşehir merkeze atıksu arıtma tesisi inşa etti. İdare, tesise gelen atıksuyun kapasitesini artırmak için döşeyeceği ana kanalizasyon kollektör hattının çalışmalarını tamamladı. Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir hattın geçtiği güzergahlarda incelemede bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yatırımlarıyla daha yaşanabilir bir şehir için çalışmalarını sürdürüyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Alaşehir merkezde ana kanalizasyon kollektör hattı döşeme işi yapıldı. 43 milyon TL yatırım bedeli ile ilçeye kazandırılan tesise gelen atıksuyun kapasitesini artırmak için hayata geçirilen proje kapsamında Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz, teknik personel ve yüklenici firma temsilcileri hattın geçeceği güzergahlar tek tek gezilerek proje üzerinden incelendi.

“Bu çalışmaların temelinde temiz bir çevre oluşumuna katkı var”

Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, il genelinde büyük ve çevreci yatırımlara hayat verdiklerini ifade ederek, “Dairemiz bünyesinde Alaşehir’e yeni ve modern bir atıksu arıtma tesisi inşa edildi. Yüklenici firma tarafından biten işletim sürecinin ardından tesisimiz artık Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığımıza devredildi. Tesise gelen atıksuyun kapasitesini artırmak için ana kanalizasyon kollektör hattı döşeme çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu ve hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam ederek, temiz bir Manisa oluşumuna da katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. 


alaşehir maski alaşehir kanalizasyon alaşehir maski arıza