Alaşehir'li Öğrencilere Tablet Dağıtımı Yapıldı

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de sivil toplum örgütlerinden öğrencilere 85 adet tablet bağışı yapıldı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası ihtiyaç sahibi öğrenciler ulaştırılmak üzere, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne toplam 85 adet tablet bilgisayar bağışında bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş’in makamında yapılan tablet Bilgisayar teslim törenine Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mustafa Seyhan, Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür  ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar. 

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, TOBB Alaşehir Ticaret Borsası 40 adet ve Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası 45 adet olmak üzere ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için toplam 85 adet tablet bilgisayar bağışında bulundular. Tablet Bilgisayarlarla öğrencilerimizin uzaktan eğitimlerine katkı sağlamışlardır. Tablet bilgisayarlar ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için okullara gönderildi. En çok ihtiyaç sahibi olan öğrencilerin belirlenmesi için, ailenin malî durumu yanında, kardeş sayısı ve öğrencinin akademik başarısı gibi kriterler dikkate alınacak.

TOBB Alaşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soygür ve  Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan'ın şahsında her iki kuruluşa da teşekkürü bir borç biliriz. Eğitime destek olmak için her zaman ellerinden geleni yaptılar. Çok teşekkür ediyoruz. Bu 85 adet tablet, okullarımız tarafından ihtiyaç sahibi ögrencilerimiz arasında, "en ihtiyaç sahibi olanları belirlenerek", yine okullarımız vasıtasıyla öğrencilerimize ulaştırılacaktır, dedi.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mustafa Seyhan ve Ticaret  Borsası başkanı Hüseyin Soygür, sivil toplum örgütleri olarak, eğitime her  zaman destek veriyoruz. Amacımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin günümüz teknolojisinden en iyi şekilde yararlanabilmelerini sağlayabilmek. Sivil toplum örgütleri olarak, eğitim alanına  destek olmaya  devam edeceğiz, dediler.

alaşehir tablet dağıtımı alaşehir ticaret odası alaşehir ticaret ve sanayi odası alaşehir hüseyin soygür alaşehir mustafa seyhan alaşehir hüseyin güneş alaşehir ücretsiz tablet