Alaşehir'li Miniklere Destek Zamanı

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde yapılacak olan Halk Oyunları Yarışmasında ilçemizi temsil edecek miniklere destek zamanı. Sizler de bu yetenekli öğrencilerimize başarı dileyerek destek olun.

Reklam
Reklam

 

Mustafa Beşikçi İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ve 5 Eylül ilkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencileri yarın Akhisar'da yapılacak olan Halk Oyunlari Yarışmasında Alaşehir'i temsil edecek. Her iki okulun ekibinin de hedefi ilk 4'e girmek.

Alaşehir İlçe Kaymakamlığının maddi ve manevi destek sağladığı folklör ekiplerimize, Golden Tarım ana sponsorluk yapıyor. Ulaşım hizmetlerini ise Alaşehir Belediyesi üstlendi.

Hedefimiz İlk 4'e Girmek

Mustafa Beşikçi İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ve 5 Eylül ilkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin yarın yarışacağı yarışmada öğrencilerin antrenörü beden eğitimi öğretmeni Himmet Efe Cengiz yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz yarın önemli bir yarışmada yarışacaklar. İlçemizi temsil eden iki okulumuz var. Aynı zamanda bu iki okulumuz birbirinin rakibi. Hedefimiz ilk dörde girerek ilçemizin ismini tüm bölgede duyurmak. Başta, ilçe kaymakamımız Sayın Abdullah Uçgun olmak üzere, sponsorumuz Golden Tarım'a, Alaşehir Belediyemize, Alaşehir Halk Eğitim Müdürümüz Süleyman Ölmez, Mustafa Besikçi ilkokulu Müdürü Mustafa Yılmaz ve Beşeylül ilkokuku Müdürü İsmail Ekici hocalarımız ile bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim" dedi.

Soner Vatansever/Alaşehir Manşet



alaşehir alaşehir belediyesi alaşehir kaymakamlığı akhisar halk oyunları