Alaşehir'li genç adam, tartıştığı eşini bıçaklayarak katletti

İzmir'de yaşayan Alaşehir'li Kayhan Barbak (39), iddiaya göre, 'kıskançlık' nedeniyle tartıştığı eşi Zehra Barbak'ı (37) bıçaklayarak öldürdü.

Reklam
Reklam

İzmir'in Karabağlar ilçesi Vatan Mahallesi 9057 Sokak'taki müstakil bir evde, bir çocukları olduğu öğrenilen Zehra Barbak (37) ile eşi Kayhan Barbak (39) arasında iddiaya göre; saat 05.00 sıralarında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Kayhan Barbak, eşini bıçakla yaralayıp, olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde kalan Barbak, yardım istemek için dışarı çıkıp, eşi tarafından bıçaklandığını söyledi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

Barbak, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis, Kayhan Barbak'ı evdeki kan izlerini takip ederek, suç aleti bıçak ile yakalayıp, gözaltına aldı. 

Kayhan Barbak'ın ilk ifadesinde; cinayeti, kıskançlık yüzünden işlediğini söylediği belirtildi. 

ALAŞEHİR’Lİ KADIN KOCASI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ 

Geçtiğimiz gün Alaşehir’li Gözde Karamus isimli kadın, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Serdar Karamus (30) tarafından öldürüldü. Serdar Karamus, henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı boşanma aşamasındaki eşini sırtından ve başından vurdu, ardından aynı silahla intihara kalkıştı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, durumları ağır olan Gözde Karamus ile Serdar Karamus'u olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırdı.

Genç kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan Serdar Karamus'un ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Yaşanan bu acı olayın şoku henüz atlatılamadan, ikinci bir cinayet haberi ilçede büyük bir üzüntü yarattı.

Zehra Barbak izmir Zehra Barbak cinayet alaşehir cinayet alaşehir son dakika haberleri kayhan barbak cinayet