Alaşehir Kavaklıdere Gençlikspor 1. Amatör'de

Alaşehir Manşet Haber - 2022-2023 Sezonunda Manisa 2. Amatör Lig Alaşehir grubunu ilk sırada bitiren Kavaklıdere Gençlikspor Kulübü Birinci Amatör Lig'e yükseldi.

Süleyman Şahin başkanlığında 2020 yılında kurulan Kavaklıdere Gençlikspor başarıdan başarıya koşuyor. İki sezondur 2. Amatör Lig'de mücadele eden Kavaklıdere, 3. yılında şampiyon oldu.

Kavaklıdere Gençlikspor, tarihinde ilk kez 1. Amatör Lig'de mücadele edecek. Son haftaya lider olarak giren Kavaklıdere Gençlikspor, karşılaşmada rakibi Eşmelilerspor'u 4-1 mağlup ederek en yakın takipçisi Çanakçıspor'un 2 puan önünde ligi lider bitirdi. Kuruluşundan bu yana 2. Amatör Lig'de mücadelesini sürdüren Kavaklıdere Gençlikspor, grupta 5 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. (Kutlamalar sonunda Kavaklıdere Mahalle Muhtarı Salih Taşlıyol, Kavaklıdere Gençlik Kulübü'nün Başkanı Süleyman Şahin ve teknik kadro şampiyonluk kupası ile birlikte fotoğtaf çektirdi.)

Bitiş düdüğünün ardından Şampiyonluk kupasını alan, Kavaklıdere Gençlikspor taraftarları, yöneticiler ve futbolcular büyük sevinç yaşadı. Karşılaşma sonu büyük mutluluk duyduğunu belirten, Kavaklıdere Gençlik Kulübü'nün Başkanı Süleyman Şahin; yapmış olduğu açıklamada "Alaşehir'in en büyük beldelerinden bir tanesi olarak geçtiğimiz yıllarda başarıdan başarıya koşan bir futbol takımımız vardı. Sonraki yıllarda farklı imkansızlıklar nedeniyle klübümüz kapandı. Beldemizde o dönemler maçlarımızın oynanacağı hafta sonları sosyal bir aktivite olur, genci yaşlısı maçlara giderdik. Kulübümüz kapanınca uzun yıllar boyunca beldemizde futbol adına bir adım atılmadı. 2020 yılında arkadaşlarımızla birlikte yeniden Kavaklıdere Gençlik Spor Kulübünü kurmaya karar verdik. Kasabamızın gençleri takımımıza sahip çıktı. Geçtiğimiz yıl ilk defa katıldığımız liglerde kıl payı ile şampiyonluğu kaçırmıştık. Bu yıl arkadaşlarımız sağolsun alın teri ve emeği ortaya koyarak takımımızı şampiyonluğa taşıdılar. Gelecek yıl Süper Amatör Lige çıkmak için mücadele edeceğiz. Hedefimiz tekrar şampiyonluk. Eski günlerimizi bir daha yaşamak" diye konuştu.

alaşehir kavaklıdere mahallesi alaşehir kavaklıdere alaşehir kavaklıderespor alaşehir kavaklıdere gençlikspor