Alaşehir Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir'de son dakika uyuşturucu operasyonu yapıldı. Art arda yapılan başarılı operasyonlarla ilçemiz uyuşturucu illetinden kurtarılıyor. 

Alaşehir ilçesi Yeşilyurt  Mahallesi'nde bugün sabah 07.00 sıralarında, Alaşehir 7. JASAT, İsth.  Unsuru ve Killik Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ile yürütülen istihbari çalışma  neticesinde, H.S (26) isimli şahsın otomobiliyle, Yeşilyurt  Mahallesi'nde M.A (32) isimli şahsın  evinin önünden çıkarken görülmesi üzerine, durdurulduğu esnada araç içerisinde  bulunan  H.P (19) isimli şahsın araç içerisinden dışarıya poşet içerisinde bir cisim attığı görüldü.

Yapılan kontrolde, poşet içinde yaklaşık (10) gram kubar esrar maddesi ile H.S'nin yapılan üst aramasında, (1) adet uyuşturucu içme aparatı bulundu. Olay sonrasında M.A'nın evinde ve otomobilinde yapılan adli aramada, yaklaşık (15) gram  esrar maddesi ve (1) adet uyuşturucu  madde içme aparatı olmak üzere toplamda yaklaşık (25) gram  kubar esrar maddesi, (2) adet uyuşturucu madde içme aparatı ele geçirildi.

Olay ile ilgili  M.A ve  H.P isimli şahısların kan, kıl ve idrar örnekleri aldırılmış ve ifadelerinin  alınmasına müteakip serbest bırakıldı, H.S isimli şahıs ise gözaltına  alındı.

alaşehir uyuşturucu alaşehir son dakika uyuşturucu operasyonu alaşehir son dakika haberleri