Alaşehir Jandarma'dan Farkındalık Denetimleri

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce ilçe genelinde trafikte farkındalık uygulaması yapıldı. Yapılan uygulamalarda, kural ihlali yapan 96 sürücüye toplamda 58.735 tl cezai işlem uygulandı.

Reklam
Reklam

 

Soner Vatansever - Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir ilçe jandarma komutanlığına bağlı trafik timleri ve asayiş ekiplerince, ilçe genelinde farkındalık oluşturmak amacıyla ortak uygulama yapıldı. Uygulamada sürücülere, trafikte hayat kurtaran konular anlatıldı.

Alaşehir ilçe jandarma komutanlığına bağlı 4 trafik timi ve asayiş ekiplerince, trafikte farkındalığı artırmak amacıyla 19-23 Ekim tarihleri arasında ilçe genelinde ortak uygulama yapıldı.

Yolculuk yapan vatandaşlara, özellikle motosiklet kullanımında kask takılması, araç kullanımında emniyet kemerinin hayat kurtarmasındaki önemi gibi konular anlatıldı.

Yapılan uygulamalarda, kural ihlali yapan 96 sürücüye toplamda 58.735 tl cezai işlem uygulanırken, 25 araç  trafikten men edildi, 14 sürücüye ise sürücü belgesi olmadığı için işlem yapıldı. Başka bir motosikletin plakasını taktığı tespit edilen bir motosiklet sürücü ise adli makamlara teslim edildi.

alaşehir asayiş mynet alaşehir haberleri alaşehir son dakika haberleri alaşehir trafik denetim