ALAŞEHİR İŞ İLANLARI 2022

Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir iş İlanları Bayan ve Alaşehir iş İlanları erkek aramaları google de sıkça karşımıza çıkıyor. İlçede iş imkanlarının az olması nedeniyle vatandaşlar sigortalı, sosyal hak ve güvencelerinin olabileceği, maaşını gününde ve düzgün alabileceği iş imkanlarını araştırıyor. Sizler için Alaşehir jeotermal iş İlanları ve Alaşehir iş ilanlarını araştırdık. Başvuruları aşağıda bırakacağımız formları tıklayarak yapabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Soner VATANSEVER / Alaşehir Manşet Haber - Alaşehir iş ilanlarına yer vermeden önce kamuda bir çok alanda işçi ve personel alımları yapılacak. Kamuya İŞKUR ve Resmi Gazete aracılığı ile ilanlar yayımlandı. Toplamda 274 kişilik kadro ile işçi, memur ve personel alımı yapılacak. İlan listesi ve tüm detaylara haberimizden ulaşabiliriniz. Kamu da yer alan ilanların ardından Alaşehir iş ilanlarına yer verilecektir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Personel Alımı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını Resmi Gazete’ de yayınlanan ilanla duyurdu. Yükse maaşlı kamu personel alımı başvuru şekli ve şartları kılavuz ile birlikte adayların erişimine sunuldu. Başvuru klavuzuna aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesine yüksek maaş ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yayınladığı ilana göre bünyesine 5 sözleşmeli kamu personel alımı yapacak. Bakanlığın yaptığı alıma farklı unvanlarda personel alımı yaparken adaylar 2 farklı unvana iş başvurusu yapabilmektedirler.

Bakanlık Personel Alımı Genel Başvuru Şartları

T.C. vatandaşı olmak,

Kamusal haklardan yoksun ve mahrum kalmamak,

Bilgisayar donanım ve ağ yönetimi alanında en az 2 programlama dili bilmek ve belge yoluyla kanıtlamak,

Erkek adayların askerlik ile ilgili muaf olması veya terhis olmaları,

Alımı olan unvanların özel şartlarını yerine getirmek.

Lisans düzeyinde üniversitelerin en az bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak,

B bendinde belirtilenlerin dışında lisans düzeyinde mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak şartıyla,

Kamu Personel Alımı Yaptığı Unvanlar ve Dağılımı

1 ağ uzmanı,

2 sistem uzmanı,

1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı,

1 Yazılım Geliştirme Uzmanı

Devlet Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 28 Mart 2022 ile 08 Nisan 2022 tarihleri arasında yapmalarını gerekmektedir. Bakanlığın personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar e-Devlet üzerinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden başvuru belgelerini yükleyerek başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adaylar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı resmi internet adresi üzerinden duyuru yoluyla açıklanacak.

Başvuru kılavuzu için TIKLAYINIZ...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 81 ilde 465 sözleşmeli personel alacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Taşra teşkilatına 465 personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneci pozisyonuna sözlü sınav ile toplam 465 sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte personel alımı 2022 detayları!

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

Genel Şartlar

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

Başvuracak adaylarda aranılan nitelikler ile 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesindeki genel şartlar ve ilan edilen münhal pozisyon için belirtilen özel şartlar aranır:

-  Türk Vatandaşı olmak

- Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

- Askerlik durumu itibariyle;

a) Askerlikle ilgisi bulunmamak

b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak

c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Özel Şartlar

-  Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren; bilgi ve belge yönetimi, kütüphanecilik, arşivcilik, dokümantasyon ve enformasyon programlarının herhangi birinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmaları gerekmektedir.

- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2020 yılında yapılan, Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSS (B) Grubu için KPSSP3 puan türünden asgari 70 ve daha yukarı puan almak kaydıyla, müracaat edenlerin en yüksek puandan başlanarak sıralanması neticesinde alınacak sözleşmeli personel sayısının üç katı aday sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır. En son adayın aldığı puanla aynı puana sahip adaylar da giriş sınavına çağrılacaktır.

- Adayların, son başvuru tarihi itibarıyla, ilanda belirtilen öğrenim ve bölüm mezunu olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU YAPILABİLECEK İLLER VE KONTENJANLAR

Adana (5), Adıyaman (4), Afyonkarahisar (6), Ağrı (5), Aksaray (2), Amasya (2), Ankara (23), Antalya (3), Ardahan (2), Artvin (3), Aydın (6), Balıkesir (6), Bartın (2), Batman (3), Bayburt (1), Bilecik (4), Bingöl (4), Bitlis (2), Bolu (2), Burdur (5), Bursa (5), Çanakkale (3), Çankırı (8), Çorum (6), Denizli (8), Diyarbakır (8), Düzce (4), Edirne (5), Elazığ (5), Erzincan (5), Erzurum(9), Eskişehir (5), Gaziantep (3), Giresun (7), Gümüşhane (3), Hakkari (1), Hatay (6), Iğdır (1), Isparta (6), İstanbul (76), İzmir (7), Kahramanmaraş (5), Karabük (3), Karaman (2), Kars (3), Kastamonu (9), Kayseri (8), Kırıkkale (5), Kırklareli (3), Kırşehir(2), Kilis (1), Kocaeli (4), Konya (10), Kütahya (8), Malatya (8), Manisa (7), Mardin (3), Mersin (3), Muğla (4), Muş (3), Nevşehir (4), Niğde (3), Ordu (9), Osmaniye (2), Rize (6), Sakarya (6), Samsun (6), Siirt (4), Sinop (3), Sivas (10), Şanlıurfa (5), Şırnak (3), Tekirdağ (4), Tokat (5), Trabzon (10), Tunceli (2), Uşak (2), Van (8), Yalova (1), Yozgat (8), Zonguldak (2).

SÖZLÜ SINAV NE ZAMAN?

Sözlü sınav tarihi, saati ve yeri daha sonra www.ktb.gov.tr internet adresinden ilan edilecek. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, ilanın başvuru süresinin bitiminden itibaren 15 gün içinde Bakanlığın www.ktb.gov.tr internet adresinden duyurulacak. Yapılan sözlü sınav sonucunda atama hakkı kazanan asil adayların ilan edilecek süreler içerisinde başvuru yapmadığı veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacak.,

İlan Detayı İçin TIKLAYINIZ...

Tarım ve Orman Bakanlığına 1883 personel alınacak! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı.

Açıklanan bilgilere göre; Tarım ve Orman Bakanlığı'na 1883 kişilik kadro ile memur ve personel alımı yapılacak.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı aranılan ilan için başvurular 4 Nisan Pazartesi günü alınmaya başlanacak.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Tarım ve Orman Bakanlığı OGM memur personel alımı başvuruları 4 Nisan Pazartesi günü başlayacak. 10 Nisan Pazar günü sona erecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı'na alınacak personeller:

283 adet mühendis (orman mühendisi) alımı,
50 adet Mühendis (Orman Endüstri Mühendisi) alımı,
1500 adet orman muhafaza memuru alımı,

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.

b) 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (2020-KPSSP3) en az 70 puan almış olmak.

c) Yükseköğrenim kurumlarının lisans programlarından; Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmak.

ç) Tam Teşekküllü Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) sağlık kurulu raporu almak. (Sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)

d) 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1'de yer alan sözleşmeli personel pozisyonuna yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.

e) Adaylar başvuru tarihinin son günü itibariyle genel ve özel şartlarda belirtilen şartların tamamını sağlıyor olması gerekmekte olup ilanda belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile” sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

Başvurular İçin Buraya TIKLAYINIZ...

---------------------------------------------

ALAŞEHİR İŞLANLARI 2022 

TEB Bankası Alaşehir Şubesi Bireysel Müşteri İlişkileri Yetkilisi Alınacak

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Alaşehir TEB Bankası Şubesi için Bireysel Müşteri İlişkileri Yetkilisi unvanı ile görevlendirmek üzere;

Bireysel bankacılık ürün ve hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmak,

Portföy ve müşteri ilişkileri yönetiminde en az 5 yıl deneyimli,

Min. SPK Temel Düzel Lisansına sahip,

Alaşehir ilçesinde ikamet eden,

Müşteri ilişkilerinde güçlü ve kaliteli hizmet anlayışına sahip,

Yenilikçi, yaratıcı ve iletişimi güçlü,

Piyasaları takip eden, müşteri kazanımında etkin,

Satış ve sonuç odaklı çalışabilen,

Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak.

Aday Kriterleri

Tecrübe:

 En az 2 yıl tecrübeli

Eğitim Seviyesi:

 Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

İlana Başvurmak İçin TIKLAYNIZ...

-------------------------------------------------

Alaşehir jeotermal iş ilanları Elektrik Bakım Operatörü alımı yapılacaktır. 

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Firma İsmi Gizli Tutulan Jeotermal Enerji Santralinde Görevlendirilmek Üzere;

154 kV Ekat Belgesi Olan,

Elektrik ve Enstrüman Bilgisi Olan,

Tercihen Ormat Jeoetermal Enerji Santrallerinde Benzer Görevde Çalışmış, 

MS Officee Programlarını Kullanabilen,

Takım Çalışmasına Yatkın, Öğrenme Arzusu Yüksek, 

B sınıfı Ehliyeti Olan/Aktif Araç Kullanabilen,

Alaşehir/Manisa’da İkametgah Eden/Edebilecek Olan,

 " Elektrik Vardiya / Bakım Operatörü" Arayışı Bulunmaktadır.

Aday Kriterleri

Eğitim Seviyesi:

 Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)

İlana Başvurmak İçin TIKLAYNIZ...

----------------------------------------------

Erba Mümessillik ve Dış Ticaret Ltd. Şti. Mekanik Bakım Teknisyeni Alımı Yapılacak

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Köprübaşı / Manisa bölgesindeki çiftliğimize "Mekanik Bakım Teknisyeni" aranmaktadır. Salihli, Alaşehir, Akhisar, Turgutlu, Manisa civarında oturan adaylara öncelik verilecektir. 

Uygun bulunan aday, sulama sistemi /  kuyular, işleme tesisinin makine ve ekipman parkı ve de çiftliğin diğer makine / ekipmanlarının işlerliği, bakım ve onarımlarından sorumlu olacaktır.

Adaydan beklenen özellikler;

- Endüstri Meslek Lisesi ve/veya Meslek Yüksek Okulu (Ön Lisans) ilgili bölümlerinden mezun,

- Mekanik, Hidrolik ve Pnömatik sistemler ile ilgili temel bilgiye sahip,

- Bakım, sökme ve montaj faaliyetlerinde bulunmuş, bakım ve onarım konularında tecrübeli,

- Bakım ve arıza prosedürlerini oluşturup, kayıtlarını düzenli tutacak,

- Meydana gelebilecek arızlara anında müdahale edebilecek bilgi ve tecrübeye sahip olmasıdır.

 Bu pozisyon minimum 10 yıl iş tecrübesi gerekmektedir.

Ayrıca adayın; 

- İnsan ilişkilerinde uyumlu,

- Ekip çalışmasına yatkın,

- Görev, sorumluluk ve güvenlik bilincine sahip,

- Zaman hedefi ile çalışan, 

- Pratik ve çözüm odaklı,

- Temel bilgisayar becerilerine sahip olması beklenmektedir. 

Adayın referans verebilecek ve askerlik görevini tamamlamış olması tercih sebebidir. 

Lojman ve yemek sağlanacaktır.

Ful sigorta ve sosyal haklar.

Çalışma haftada 6 gündür, kış aylarında esnek mesai uygulanabilir.

 Ücret tecrübeye göre belirlenecektir.

Aday Kriterleri

Eğitim Seviyesi:

 Ön Lisans(Mezun), Lise(Mezun), Üniversite(Mezun)

Askerlik Durumu:

 Yapıldı, Tecilli

Ehliyet:

 B sınıfı

İlana Başvurmak İçin TIKLAYNIZ...

---------------------------------------

Timac Agro Avrasya Ziraat San ve Tic A.Ş. Teknik Satış Uzmanı (Atc) Alımı Yapacak

Manisa Bölgemize (Ahmetli,Turgutlu,Salihli,Alaşehir, Sarıgöl, Kula, Selendi) ATC pozisyonunda ekibimize katılacak ve kendi bölgesinin patronu olmak isteyen yeni girişimci ruhlar arıyoruz !

Eğer siz de,

·        Benzersiz teknolojideki bitki besleme ürünlerinin gücünü kendi teknik bilginizle besleyip çevrenizde değer yaratmak istiyorsanız,

·        Bitki besleme konusunda çevrenizce bilinen ve aranan biriyseniz,    

·        Çalışma saatlerinizi kapalı bir ofiste değil, sahada, tarlada, serada çiftçiyle geçirmek size cazip geliyorsa,

·        Timac Agro’nun 62 yıldır 40 ülkede biriktirdiği bitki besleme deneyimlerinden faydalanarak kendinizi geliştirmek istiyorsanız,

·        En az 4 yıldır çalışıyorsanız ve çalışma hayatınızda herhangi bir satış faaliyeti gerçekleştirdiyseniz,

·        Sabit bir maaşın üstüne sınırsız komisyon sistemi mantığıyla çalışıp kendi bölgenizin ve işinizin patronu olma fikri sizi cezbediyorsa,

·        İşinizi yaparken, şirketimiz tarafından sizlere temin edilecek tablet ve telefonları kullanarak, müşteri yönetimi sistemi takibi ve çeşitli analizler yaparak hizmetinizi profesyonelleştirme konusunda istekliyseniz,

Sizi, Timac Agro’nun 40 ülkesinde aynı girişimci ruha sahip 8200 kişinin yaptığı gibi, bölgenizde bu ayrıcalığın temsilcisi olmaya davet ediyoruz.

Aday Kriterleri

Tecrübe:

 En az 4 yıl tecrübeli

Eğitim Seviyesi:

 Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Askerlik Durumu:

 Yapıldı, Muaf

Ehliyet:

 B sınıfı

İlana Başvurmak İçin TIKLAYNIZ...

alaşehir jeotermal iş İlanları alaşehir iş İlanları 2022 alaşehir iş İlanları sahibinden alaşehir iş ilanı alaşehir personel alımı alaşehir iş İlanları sahibinden