Alaşehir İş İlanları 2022

Alaşehir'de iş ilanı oldukça az sayıda. İlçede işsiz genç nüfus sayısı her geçen gün artarken iş imkanları ise maalesef yok denecek kadar az. Bu yazımızda sizler için Alaşehir'de işçi arayan firmaları yayınlayacağız.

Reklam
Reklam

Alaşehir'de bir çok alanda işçi arayan kurumsal firmaları sizin için araştırdık. Alaşehir iş ilanları bayanlar içinde bir kaç alanda iş başvurusu yapabilecekleri yer mevcut. İşte Alaşehir'de iş ilanları;

Alaşehir'de İş İlanlarında ilk sırada kurumsal bir firmada Teknik Satış Uzmanı (Atc) alımına yer vereceğiz. Satış uzmanının sorumluluk sahası Manisa bölgesi olacak (Alaşehir, Kula, Salihli, Sarıgöl, Selendi, Turgutlu, Ahmetli) TİMAC AGRO AVRASYA ZİRAAT SAN VE TİC A.Ş.şirketine yapılacak olan personel alımına Bahçe Ziraatı (MYO),Bitki Koruma,Tarla Bitkileri,Toprak Bilimi ve Bitki Besleme,Ziraat Mühendisliği bölümü mezunları başvuru yapabilecekler. Bu iş için son başvuru tarihi 03 Şubat 2022'dir. İş ilanı ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız yazının en alt bölümüne yorum kısmına adınızı soyadınızı, hangi iş ile ilgilendiğinizi yazın.

Manisa Alaşehir İşkur iş ilanlarında diğer bir işçi alımı ise Gedik Piliç tarafından yapılacaktır. Vasıflı vasıfsız vatandaşlarımız bu iş için başvuru yapabilirler. Bunun yanı sıra gıda teknikeri alımı da yapılacaktır. Başvurular Alaşehir'de Bulvar Caddesi üzerindeki Gedik Piliç iş başvuru merkezine yapılacaktır. Asgari ücret + Sigorta + Prim + Servis ve yemek imkanı vardır. Bu iş için son başvurusu süresizdir. İş ilanı ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız yazının en alt bölümüne yorum kısmına adınızı soyadınızı, hangi iş ile ilgilendiğinizi yazın.

Alaşehir iş İlanları erkekler için yapılan iş ilanında Doğalgaz sektöründe çalışmış veya yetiştirilmek üzere satış departmanına personel alımı yapılacak. ÜÇAY Grup A.Ş. şirketleri bünyesinde yapılacak olan görevlendirmede Lise(Mezun) veya Ön Lisans (Mezun) bitirmiş olmaları yeterli. Bu iş için son başvuru tarihi 08 Şubat 2022'dir.İş ilanı ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız yazının en alt bölümüne yorum kısmına adınızı soyadınızı, hangi iş ile ilgilendiğinizi yazın.

Sıradaki ilanımızda ise Alaşehir Koçtaş Fix mağazası için "Mağaza Müdürü" aramaktadır. En az önlisans mezunu olması istenen adayın Perakande mağazacılıkta yönetici pozisyonunda deneyimli olması tercih ediliyor. Bu iş için son başvuru tarihi 18 Şubat 2022'dir. İş ilanı ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız yazının en alt bölümüne yorum kısmına adınızı soyadınızı, hangi iş ile ilgilendiğinizi yazın.

Maspo Enerji iş ilanları için de Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun, Jeotermal santral projelendirmesi, işletmesi konusunda en az 5 yıl deneyimli personel alımı yapılacak. Alınan personel İşletme&Bakım departmanında görevlendirilecektir. Bu iş için son başvuru tarihi 03 Şubat 2022'dir. İş ilanı ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız yazının en alt bölümüne yorum kısmına adınızı soyadınızı, hangi iş ile ilgilendiğinizi yazın.

Alaşehir jeotermal iş İlanları için bir diğer ilan ise Zorlu Enerji'den. Meslek liselerinin  elektrik, mekanik (torna, motor vb.) bölümünden mezun ya da MYO Elektrik bölümü mezunu, Elektrik işletme ya da bakım onarım konularında en az 1 yıl deneyimli personel alımı yapılacak. Bu iş için son başvuru tarihi 18 Şubat 2022'dir. İş ilanı ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız yazının en alt bölümüne yorum kısmına adınızı soyadınızı, hangi iş ile ilgilendiğinizi yazın.

Bir diğer iş ilanı ise GI GROUP AND WYSER TURKEY SEÇME VE YERLEŞTİRME A.Ş. tarafından yapıldı. Mağaza Müdürü pozisyonunda yapılacak olan alıma Kurumsal mağazacılık deneyimi olan, Lisans ya da yüksek lisans mezunu, Parekende mağazacılık sektöründe en az 5 yıl Mağaza Müdürlüğü tecrübesi olanlar öncelikli olacaktır. Bu iş için son başvuru tarihi 11 Mart 2022'dir. İş ilanı ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız yazının en alt bölümüne yorum kısmına adınızı soyadınızı, hangi iş ile ilgilendiğinizi yazın.

alaşehir is İlanları 2022 alaşehir iş İlanları erkek manisa alaşehir İşkur iş ilanları manisa alaşehir sekreter iş İlanları alaşehir iş İlanları bayan maspo enerji iş ilanları alaşehir jeotermal iş İlanları alaşehir iş ilanları bayan