Alaşehir'in Yüreği Yandı!

Alaşehir Manşet Haber - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde sulama göletinde boğularak hayatlarını kaybeden ikiz kardeşler toprağa verildi. Acı olay, Alaşehir'in yüreğini dağladı.

Reklam
Reklam

 

Alaşehir'de sulama göletinde boğularak hayatlarını kaybeden ikiz kardeşler toprağa verildi.

Kemaliye Mahallesi'nde serinlemek için girdikleri gölette boğulan 13 yaşındaki ikiz kardeşler Efe ve Eren Birol'un İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından evlerine getirildi. 

İkizlerin evlerinde dua edildi, helallik alındı.

Alaşehir Müftüsü Necati Kara tarafından ikindi namazını müteakip kıldırılan cenaze namazının ardından Eren ve Efe kardeşler gözyaşları arasında birlikte toprağa verildi.

Cenaze törenine Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkan Vekili Bilge Altan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen, Vehbi Bakırlıoğlu, ailesi, akrabaları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Olayın Geçmişi

Yaşanan acı olay, 21 Temmuz günü öğle saatlerinde Alaşehir ilçesi Kemaliye Mahallesi'nde meydana geldi. 13 yaşındaki ikiz kardeşler Eren ve Efe Erol, arkadaşları Mehmet A. ile birlikte Kemaliye sulama göletine gitti. Göletin kenarında gezindikleri sırada ikizlerden Eren kayarak gölete düştü. Kardeşini kurtarmak isteyen Efe de kardeşini kurtarmak için gölete atladı. Arkadaşlarının gölete düştüğünü gören Mehmet A. önce arkadaşlarını kurtarmaya çalıştı. Başarılı olamayınca ve arkadaşlarının suda kaybolduğunu gören Mehmet A., durumu jandarmaya bildirdi. Haber verilmesi üzerine gölete gelen İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Deniz Polisi Şubesinde görevli dalgıçlar ikiz kardeşlerin bulunması için çalışma başlattı. Dalgıçların arama çalışmaları sonucu ikiz kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı. 





alaşehir haber alaşehir 45 haber alaşehir olay alaşehir son dakika haberleri alaşehir boğulma alaşehir kemaliye gölet boğulma