Alaşehir'in Sarı Melekleri Play-Off'u Garantiledi

Alaşehir Manşet Haber - Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.Lig 3.Grupta mücadele eden Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 16 maç sonunda 16 galibiyet ve 47 puanla normal sezonun bitimine 4 hafta kala namağlup lider olarak Play-Off Müsabakalarına katılmayı garantiledi.

Reklam
Reklam

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.Lig 3.Grupta  sezona şampiyoluk  parolası ile başlayan Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı belirledikleri hedefe emin adımlarla ilerliyor. Zorlu lig maratonuna Kepez Belediyespor galibiyeti ile başlaya Alaşehir’in sarımelekleri bugüne kadar yaptığı müsabakalarda  hiç yenilgi yüzü görmedi. 16 galibiyet  ve 47 puanla normal sezonun bitimine 4 hafta kala namağlup lider olarak geride bırakan  Başantrenör Gül İlter ve teknik kadro ile sporcular Play-Off Müsabakalarına katılmayı garantiledi. 

“Zorlu lig maratonunda yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz”

Ligin en zor grubunda namağlup ünvanını koruyup,normal sezonun bitimine 4 hafta kala play-Off müsabakarına doğru  emin adımlarla ilerlediklerini belirten Baş Antrenör Gül İlter,”Grubumuzda Kepez Belediyespor, Nazilli Belediyespor,Bodrum Doğanspor,Antalyaspor,Ateş Çelik Bergama Belediyespor, Marmaris Akademi,Sökespor,İzmirspor ,Aydın Belediyespor  ve Gelişim Koleji gibi birbirinden güçlü rakipler yer aldığı için Alaşehir Belediyespor olarak nokta transferler yaparak sezona Aslı,Duygu, Revşen,Begüm, İrem, Ceren,Sevinç,Zeynep,Elif,Reydin ve Ayşe’den oluşan kadromuzla başladık. Yeni transferlerin ağırlıklı olduğu kadromuzda geçen yıldan sadece Seviç,Reydin ve Ayşe yer aldı.Yönetim,Teknik Kadro ve sporcularımızın birbirine uyumları başarıyı beraberinde getirdi. Zorlu Lig maratonunda bugüne kadar yaptığımız 16 karşılaşmayı galibiyetle kapatarak 47 puana ulaştık. Şu an gurubumuzda namağlup lider olarak yolmuza devam ediyuz. Normal sezonun bitimine 4 Hafta  kala Play-Off Müsabakalarına katımayı garantiledik.

Lider olduğumuz gurubumuzda Antalya Belediyespor ikini sırada, Gelişim Koleji üçüncü sırada yer alıyor. Sezon başında belirlediğimiz hedefe  doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Başta Belediye Başkanı Ali Uçak ve Belediyespor Yöneimi olmak üzere Teknik kadro vesporcularıma ve sezon başından bugüne kadar bize destek veren sporseverlerimize teşekkür ederim”dedi. 
 

alaşehir bayan voleybol baş antrenör gül İlter gül İlter